Użytkownik Juliusz.C. Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2025 {Q&A} @ Dusia [P] Jak wygląda Twoja rutyna dzienna? [O] Nie mam rutyny, bo nie ma dwóch takich samych dni. Każdy dzień to nowe wyzwania. [P] Czy Twój zawód (lub przyszły zawód) jest/będzie Twoją pasją lub zainteresowaniem? [O] Żaden z moich zawodów nie jest pasją. [P] Czym się interesujesz? [O] Tobą. Tak na poważnie, to odpowiem na te pytanie niżej, żeby nie zdradzać wszystkiego na początku. [P] Wybiegasz planami w dalszą przyszłość, czy raczej skupiasz się tylko na teraźniejszości? [O] Wybiegam i to znacząco. I czasami żałuję, że nie skupiam się na danej chwili, bo kilka razy przez to wiele straciłem. [P] Cs2, czy cs 1.6? Czemu akurat ta gierka? [O] 1.6, bo to klasyk. Ulubiona pozycja Janusza. Na liście gier oczywiście hahaha [P] W jakim miejscu w Polsce chciałbyś mieszkać, czy byłoby to miasto/wieść i z jakich powodów akurat tam? [O] Województwo wielkopolskie. Jakoś najlepiej się tam czuję. Nad morzem jest zbyt wilgotno, a tam jest super. Tylko lasów nie ma dużo. I z tego woj. pochodzi większość mojej rodziny. [P] Jakie masz zwierzątka i jak się wabią, a jakie chciałbyś mieć? [O] Nie mam żadnych. I raczej mi z tym dobrze. Zwierzętom trzeba poświęcać czas, a mój tryb pracy na to nie pozwala. @ Krzysiek Pierwsze pytanie (bonusowe) od poprzednika: [P] Skoro mania odmówiła, to drugą osóbką, która wrzucę na celownik będzie zacny miłośnik 1.9 TDI - @ Juliusz.C., ty chyba nie odmówisz? 😂 [O] @ MANIA Tobie odmówiła? Czyli jednak to nie desperatka.. hehe Januszowi by pewnie też odmówiła.. takie te Poznanianki już są [P] Ile kuni ma twój passat, a ile już zdechło? [O] Kurła, w Passacie te konie nie zdychają, one dorastają. To nie to co w innych samochodach. [P] Jak masz Januszu naprawdę na imię? (Nie żebym wątpił, że jesteś janusz ) [O] Marek, większość kojarzy te imię ze znanym powiedzeniem o ŁOWCY [P] Ile wiosen liczy twoja dupa na tym świecie? [O] Janusz jest starszy od typowego passata 1.9 TDI i ma 32 lata. Ale podobno ze mną jak z winem.. niewierzące koleżanki zapraszam na jazdę próbną xD [P] Gdybyś mógł wybrać dowolny samochód z salonu za darmo, to jaki byś wybrał i dlaczego Passata w 1.9 TDI? [O] Bo to passat. Tego chyba reklamować nie czeba. Niejedna Halyna na tym świecie już sie przekonała o jego mocy. A i jak się siedzenia złoży to i można wykorzystać tę przestrzeń.. Elektryka bym nie kupił, bo podobno po zakupie zaczynają Ci się podobać koledzy.. a wolę tego uniknąć hahahah [P] Dlaczego jesteś takim nachalnym podrywaczem? [O] Januszowi hormony buzują jak nastolatkowi. To wszystko przez passata. Czuć tę męskość z daleka, nie? @ Superka [P] Czy diesel musi kopcić? [O] A to zależy ile kuni zmasakrowanych pod maską.. [P] Co zjadłeś na śniadanie? [O] Dzisiaj kanapki, ale mogłabyś coś Januszowi zrobić dobrego.. nie pogardziłbym [P]Lubisz kotki? [O] Tak, ale kocurów już nie. Z chęcią pokażę Ci te w piwnicy.. [P] Jaką zupkę chińską lubisz najbardziej? [O] Gulaszowa [P] Lubisz pierogi ruskie? [O] Kurła, Janusza ulubione danie.. zaraz po daniu du.. dużym oczywiście hehe [P] Lubisz kożuch na kakale? [O] Nie mam z tym problemu.. Tak btw. Rozśmieszyło mnie te pytanie xD Może kwestia skojarzeń hahaha [P] Złamałeś kiedyś nogę? [O] Nie, także nie mam problemu z dojściem..gdziekolwiek [P] Co ostatnio zgubiłeś? [O] Nadzieję na poznanie jakiejś fajnej kobitki [P] Jaki film ostatnio obejrzałes?:D [O] Rzadko oglądam filmy, telewizji wcale. Także nie pamiętam.. [P] W jaki dzień tygodnia się urodziłeś? [O] W poniedziałek, widać że Janusz jurny byczek, nie? @ paczajonovicz [P] Co w Twoim dzieciństwie wydarzyło sie takiego, że musisz skupiać na sobie uwage innych i próbować być na siłe śmieszny? [O] Janusz ma po prostu (prawie) zawsze dobry humor. Nie staram się skupiać na sobie uwagi, ale często lubię prowokować. [P] Jak długo jeżdzisz passatem? [O] Tak serio to nie mam passata. Ale kiedyś jeździłem w pracy trochę.. [P] Czy Twoja wybranka się już urodziła, czy dalej czekasz? [O] To jest dobre pytanie.. Sam chciałbym to wiedzieć [P] Byłeś w związku z płcią przeciwną dłużej niż tydzień? [O] Nie, także żadna nie musiała cierpieć [P] Jeśli wyżej tak, to ile z Tobą najdłużej wycierpiała? [O] Sugerujesz, że mam znacznie większy narząd niż powinienem? Odwaga to nie kwestia jaj mordeczko hehe @ BRINA [P] Ile masz lat? [O] 32- już wyżej napisałem [P] Jakie masz hobby? [O] Jest tego sporo, większość związana z motoryzacją. Motocykle to chyba najważniejsze. Ale lubię też się pobawić prawdziwymi "pukawkami" na strzelnicy. Zbyt długo wymieniać wszystkie [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Oczywiście jazda na moto w nowe miejsca. Wycieczki są fajne [P] Pracujesz? [O] Nie pracuję jak większość osób na etat. Jestem 3 oficerem mechanikiem na statkach. [P] Jeśli tak to czy lubisz swoją pracę? [O] Nie, dlatego nie zamierzam zbyt długo pracować w tym zawodzie. [P] Gdzie chciałbyś jechać na wakacje? [O] Nie mam jednego takiego miejsca. Więc może byś zaproponowała jakiś wypad? haha [P] Posiadasz zwierzęta w domu? [O] Od dawna już nie. [P] Dużo grasz w gry komputerowe? [O] Wchodzę tylko czasami, bardziej w zimę jak na dworze jest zimno i ciemno. [P] Ulubiona pora roku? [O] Lato, można poszaleć, jest ciepło.. same plusy [P] Czy masz swoją wybrankę? (Passat się nie liczy 😝) [O] Śmieję się, że jest nią HONDA (motocykl). A na poważnie, to nie. Więc możemy się zapoznać hehe Do kolejnego Q&A nominuje @ ST Seba TD Sebix z TD raczej nie odmówi.. 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Klasunia Panie Januszu aka Marek łowca szparek Wiedziałem, że ty swój chłop i mi nie odmówisz 😂 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2025 @ ST Seba TD Przyjmujesz nominację? Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 4 Maja 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2025 Można spróbować a co wyjdzie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi