Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Cześć! Ostatnio, przeglądając TikToka i Facebooka, natknąłem się na transmisje na żywo, podczas których ludzie sprzedają perfumy – na przykład Dior Sauvage Elixir 100 ml, który w sklepach takich jak Douglas kosztuje około 1100 zł. Tymczasem na tych live’ach sprzedają go za 200–300 zł. Twierdzą, że perfumy pochodzą z francuskiej dystrybucji i są identyczne jak oryginały, 1:1. Czy ktoś z Was miał okazję kupować perfumy w taki sposób i mógłby podzielić się swoją opinią? Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 12 Kwietnia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 jest duzo takich firm, sa nawet lokalne sklepiki ktore maja perfumy z innymi nazwami innymi buteleczkami, a zapach jest 1:1 jak oryginalne perfumy(no moze czasem odrooooooooooobinke sie rozni), ja np kupuje savage nie pamietam juz ile to ma ml, 44zl buteleczka, pachnie lelegancko jak dior sauvage, a cena jest o wiele mniejsza btw Tobie hmmm, polecam po prostu BOND'a kupic i tez bedzie spoko xDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Są to prodróbki z Turcji. Testery więcej kosztują. To tak samo jak perfumetki 30ml za 30 zł sprzedawane przez ludzi. Normalnie taka perfumetka kosztuje 8 zł https://sofines.pl/bleu-029-sofines/?srsltid=AfmBOope3hSQmJiFNMby3JYmiQDVp_dWrWzHJkp30IzReRlkgJENuIWS Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Ja mam kilka flakonów za taką cenę, mam jednego sprawdzonego gościa, możliwe że mówisz o tym samym. Szczerze mogę polecić, kupiłam równocześnie z koleżanką, ona oryginał ja z "tiktoka", zapachem się nie różnią, butelka taka sama trwałość jest dobra ale no wiadomo, że nie taka sama jak oryginał niestety, jednak ja za 3x tańsza cenę to nie mam nawet co narzekać Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi