Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Perfumy

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Cześć!
Ostatnio, przeglądając TikToka i Facebooka, natknąłem się na transmisje na żywo, podczas których ludzie sprzedają perfumy – na przykład Dior Sauvage Elixir 100 ml, który w sklepach takich jak Douglas kosztuje około 1100 zł.
Tymczasem na tych live’ach sprzedają go za 200–300 zł. Twierdzą, że perfumy pochodzą z francuskiej dystrybucji i są identyczne jak oryginały, 1:1.

Czy ktoś z Was miał okazję kupować perfumy w taki sposób i mógłby podzielić się swoją opinią?

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• paczaukowiec

jest duzo takich firm, sa nawet lokalne sklepiki ktore maja perfumy z innymi nazwami innymi buteleczkami, a zapach jest 1:1 jak oryginalne perfumy(no moze czasem odrooooooooooobinke sie rozni), ja np kupuje savage nie pamietam juz ile to ma ml, 44zl buteleczka, pachnie lelegancko jak dior sauvage, a cena jest o wiele mniejsza :D 

btw Tobie hmmm, polecam po prostu BOND'a kupic i tez bedzie spoko xDDDDDD

• Ha ha 1
  • Spamer Strefoboxa

Są to prodróbki z Turcji. Testery więcej kosztują. To tak samo jak perfumetki 30ml za 30 zł sprzedawane przez ludzi. Normalnie taka perfumetka kosztuje 8 zł https://sofines.pl/bleu-029-sofines/?srsltid=AfmBOope3hSQmJiFNMby3JYmiQDVp_dWrWzHJkp30IzReRlkgJENuIWS

• Premium
Premium

Ja mam kilka flakonów za taką cenę, mam jednego sprawdzonego gościa, możliwe że mówisz o tym samym. 

Szczerze mogę polecić, kupiłam równocześnie z koleżanką, ona oryginał ja z "tiktoka", zapachem się nie różnią, butelka taka sama trwałość jest dobra ale no wiadomo, że nie taka sama jak oryginał niestety, jednak ja za 3x tańsza cenę to nie mam nawet co narzekać :)

undefined-Imgur.png.3447e566f90de8ea88260696c6b6fa72.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]