Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Jaka jest Twoja ulubiona/szczęśliwa liczba i dlaczego? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 15 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 10, bo urodziła się moją córeczka a to ona jest moim największym szczęściem <3 1 Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 15 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 10 kwietnia 2017r, ponieważ pojechałem na testy do Wisły Płock i sie dostałem, ale niestety pojechałem z nimi na turniej i wyelminowala mnie kontuzja Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 15 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 23 czerwca data moich urodzin oraz dzień ojca pamiętna data dla mnie na zawsze kocham swojego tatę i bardzo mi go brakuje co roku w swoje urodziny widujemy się na cmentarzu i sobie gadamy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 15 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 10, nie pytajcie dlaczego. Również 4 2 0, kolego Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 3. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 15 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 7 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi