Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Jaka jest teraz najbardziej niezręczna rzecz w twojej lodówce? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 7 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Raczej chyba nie ma u mnie takiej rzeczy. Staram się kupować i spożywać w miarę od razu rzeczy z lodówki by nie zalegały. Nie mam, nie wiem, samotnego kawałka pizzy, którego zostawiłbym "na pozniej" ... dwa tygodnie temu. Nie mam choćby jogurtu o wątpliwej dacie przydatności, który nawet zastnawia się nad swym istnieniem. Słoika ze spreparowaną czyjąś głową też w mojej lodówce się nie uświadczy Jedyne co mi przychodzi na myśl, to te bezlitosne i chłodne światło lodówki, które niczym nocny strażnik moralności, niszczy namiętność nocnego podjadania 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 7 Maja 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Ciężko mi skojarzyć taką rzecz, bo wszystko co kupuje zużywam w terminach lub zwykle przed, jedyne co jest zbędne w lodówce to alarm który po paru minutach przy otwartych drzwiach pipczy nie do zniesienia, i wkurza człowieka który próbuje spokojnie rozpakować zakupy xD 1 Odnośnik do komentarza
>> AXIS << Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Dildo 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi