Użytkownik Eteer Opublikowano 7 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 (edytowane) Witam. Na start zaznaczę, że nazwę można zmienić lub dowolnie interpretować, to teoretyczna nazwa, bo nie wiedziałem jak mogę to nazwać. W propozycji chodzi głównie o to: Redaktor wypytuje wybraną przez siebie osobę prywatnie o jej wzrost, kolor oczu, zainteresowania, kolor włosów itp - takie małe szczególiki. Osoba pytana nie może dzielić się z nikim tym, że to ona będzie w tym "wydaniu" - zepsuje to całą zabawę. Redaktor wstawia post w którym podaje te rzeczy, a użytkownicy zgadują o kim mowa. Osoba która po prostu zgadnie jako pierwsza wygrywa. Nic skomplikowanego, ale przy okazji coś nowego. A to w takim razie wybaczcie, nie sprawdziłem, a chciałem wprowadzić coś nowego. Mój błąd. Edytowane 7 Maja 2025 przez Eteer Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 7 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 (edytowane) Posiadamy już coś podobnego w dziale graficznym! Ale + za chęci Edytowane 7 Maja 2025 przez MR.KITTY 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Maja 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 (edytowane) Moim zdaniem trochę bez sensu, bo skąd ktoś ma wiedzieć, że ktoś ma np. 180 cm i blond włosy Jest tu tyle osób być może o takich warunkach, więc ciężko by było wybrać + do tego jest dosyć zabaw w dziale redaktorskim, które stoją wiec dodawanie nowej zabawy tylko doda pracy, której i tak jest dosyć, a zamiast otwierać nowe przydało by się reaktywować, te które już były i się fajnie przyjęły a teraz cisza. Nie Edytowane 7 Maja 2025 przez MnX 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eteer Opublikowano 7 Maja 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 4 minuty temu, MnX napisał(a): Nawet gdyby nie było w dziale graficznym to moim zdaniem trochę bez sensu, bo skąd ktoś ma wiedzieć, że ktoś ma np. 180 cm i blond włosy Jest tu tyle osób być może o takich warunkach, więc ciężko by było wybrać + do tego jest dosyć zabaw w dziale redaktorskim, które stoją wiec dodawanie nowej zabawy tylko doda pracy, której i tak jest dosyć, a zamiast otwierać nowe przydało by się reaktywować, te które już były i się fajnie przyjęły a teraz cisza. Nie Nie powinienem się chyba wypowiadać, ale no już trudno. Właśnie dlatego osoby "zapraszane" do tego, powinny być jakkolwiek rozpoznawalne na forum, żeby nie było sytuacji, że redaktor na cel da randoma, którego nikt nigdy nie zgadnie. Druga rzecz - dlatego właśnie istniała by kategoria "cechy charakteru, zainteresowania" czy ogólnie coś - jakiś mały smaczek, który mógłby pomóc w odgadnięciu tej osoby. Wiadomo, że byłoby to dość skomplikowane, ale właśnie na tym polega zabawa w zgadywanki, no nie mogą być za łatwe. Oczywiście, to w ramach wyjaśnienia w szczegółach, ja daje tylko propozycje, a to czy będzie przyjęta czy nie, to po prostu zobaczymy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 2 dni temu wycofałem podobną serię pod tytułem "kim jestem?", bo była za mała aktywność. Jak aktywność się poprawi w dziale redakcji to seria wróci . 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi