Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 Kłamałeś kiedyś na temat swojego wieku? 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 9 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 W sumie tak, ale to jak miałem 16-17 lat - mówiłem, że mam 18 jak kupowałem alko czy papierosy znajomym Czasem dla żartów kłamię (bo wszystko co nie jest prawdą, jest kłamstwem) mówię, że mam np 10 tys. lat czy, że pamiętam jak narodziły się dinozaury, jak z Marylą Rodowicz coś podpowiadaliśmy Bogu przy tworzeniu świata, czy jakaś inna głupota, która jest w tej chwili wygodna/konieczna dla żartu. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 9 Maja 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 Tak, zdarzało się dosyć często papieroski kupując 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ahuu Opublikowano 9 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 nie, a po chuj? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 9 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 Godzinę temu, Młodyy napisał(a): Tak, zdarzało się dosyć często papieroski kupując O to to to 😎 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 9 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 Za małolata jak się w tibijke grało to się zdarzało, że z 12 nagle miałem 20 😅 Takie życie 😂 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eteer Opublikowano 10 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2025 Oczywiście, że tak XDD. Kiedyś przecież musiałeś kłamać nawet w takim cs 1.6, bo inaczej starsi się nad Tobą znęcali, albo nie brali Cię pod uwagę. Trzeba było sobie dodać te parę cyferek. W życiu realnym mi się chyba nie zdarzyło, a jak już to właśnie pewnie tylko po szlugi typu „18 masz skończone?” „tak” i tyle. 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 10 Maja 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2025 Często 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Maja 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi