Użytkownik hasz z Ameryki Opublikowano 15 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Hejka mam problem z cs1.6 STEAM jak wchodzę na server i z 5-10 min zagram to potem mnie wywala i wyskakuje takie okienko.Ping mam dobry 10-15 pingu,FPS 90-100. Jak ktoś coś ogarnia lub wie oco chodzi to proszę o pomoc i z góry dzięki wielkie pozdrawia Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 15 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Daj wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza
Użytkownik hasz z Ameryki Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dnia 15.02.2019 o 21:25, .::FocuS::. napisał: Daj wycinek z konsoli. Unknown command: cl_rate Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language load failed. Connection to server lost during level change. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi