Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - DiaBliK

Dotyk Proboszcza :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Dotyk Proboszcza 
Nick oskarżonego DiaBliK
Powód skargi:
Opis sytuacji:yyyy. byłem na respie około 1:15,1:10. Nnie miałem jak uciec bo mnie osaczyli  ani B ani me i waliłem z awp w anarchie bo tam sie luda zebrało iiiiiii.......

PYK ban .... bez ostrzeżenia bez jakiegos slapa tylko ...... PYK i ban :)

Data i godzina zdarzenia: Wykonano17.05.2025 - 03:34:07
Miejsce zdarzenia: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO |
Dowody: proszę zapytać osoby i nwm np demoo obejrzeć .... 
Coś od siebie:

wiem jak powinien sie adm zachować w tej sytuacji ale no musiał synek się zemścić Ze go trafilem z awp wiec zamiast dawac bana to proponuje upomnienie albo chociaz naPISAC "Y@@ RESP 1:30 WYJAZD.... albo cokolwiek 

prosiłbym o conajmniej minusi dla pana :) dziękuje i pozdrawiam starych graczy <3 @Alkocholik

• Sponsor
SPONSOR

Odpowiedź na skargę – sprawa gracza „Dotyk Proboszcza / @@@@@”

Nick pierwotny: Dotyk Proboszcza -  STEAM_0:0:233635313
Nick alternatywny (non-steam): @@@@@@@@@@@ - VALVE_0:4:1543996622
Rodzaj konta: Steam - ban, potem wejście na non-steam → aktywny ban (AB)

1. Każdy gracz, wchodząc na serwer, automatycznie akceptuje regulamin. To podstawowa zasada – nie trzeba jej potwierdzać, nie trzeba nic podpisywać. Jeśli ktoś łamie te zasady, musi się liczyć z konsekwencjami.

2. Ban za kampienie na respie - Zasady są jasne – kampienie na respie jest zakazane. 

3. Ban za obrażanie administracji - Po otrzymaniu krótkiego bana gracz dopuścił się obrażania administracji. 

4. Próba obejścia bana – wejście na non-steam

Nowy nick: @@@@@@@@@@@@@
Rodzaj konta: non-steam

Gracz wszedł ponownie na serwer z konta non-steam, mimo że ban na koncie Steam był nadal aktywny. Oznacza to obejście aktywnego bana (AB), co jest surowo zabronione. Zgodnie z regulaminem – za AB należy się ban permanentny.Z powodu błędu panelu AMX, nie udało się poprawnie nałożyć bana na konto non-steam. 

Z mojej strony temat zamknięty. Gracz nie powinien mieć możliwości dalszej gry na tym serwerze.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////EDIT POSTU 1:25/18.05.2025//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/// - Demka ---> https://limewire.com/d/836Bh#1rUFmAcOMF

./ - DEMKO:

13:50 - 14:20 - ban za resp i kampienie na respie T, co jest zabronione w regulaminie.
14:25 - gracz po otrzymaniu bana za kampienie... Obraża Administrację 

./ - DEMKO1 

5:20 – Jego Glos -  nick: @@@@@@

5:35 – Rozmowa przez czat głosowy 

6:33 – Gracz mówi, że ściągnął CS, co jest podejrzane, zwłaszcza że dostał bana na Steam.

6:50 – Gracz wspominał o banie za kampienie na respie TT, co może sugerować, że to on sam grał na tym koncie, a nie kolega. ( a nawet jeśli kolega to konto należy do niego a nie kolegi więc wchodzenie na no-steam - Jest zakazane przy (Aktywnym Banie)

//. @ Mr.Alban - Jak dla mnie sprawa jest oczywista, czy kolega czy on, to konto steam zostało zbanowane.. a po wejsciu na No-steam na aktywnym banie wiąże się Banem permanentnym

//. @ JanuszHD  - Proszę o weryfikację - w bansie nie ma bana pod nickiem: @@@@@@@@@@@@ ( a kolega twierdzi że jednak dostał AB ) - czyli mój ban którego nałożyłem na No-steam zadziałał po prawnie a w AMXbansie tego nie ma? 

• Lubię to! 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - DiaBliK
  • Użytkownik

jeżelii moge się jeszcze wysłowić to proszę sobie demka przesłuchac.... tak PRZESŁUCHAĆ bo .....

1 to koleżka grał i to jeszcze na swoim kompie na ns ;)
2 głosy nie bedą się zgadzać bo nawet nie sprawdziłeś nie usłuchałeś czy to ja cie cisnałem czy własne ziomek .... tak zgadzam sie ze nie powinno dojsc do tej sytuacji ,lecz.....

dostalem bana moim zdaniem niepotrzebnie bo nasz diablo ma słabe nerwy to zrozumiałe okejale jakieś upomnienie czy coś chyba powinien mi tu dac

3ziomek wlasnie co go wyzywał wszedł u siebie na ns i chciał to jakoś załatwić ze to nie ja go tam zwyzywałem a pan diablo dal mu bana jako "AB"

ogólnie nie jest to forum do sprzeczek czy coś .... także redsxzta należy do 

@ Trivor       

72890PL.png.c49c7b76db126ded938a7bf74f6f6b0f.png

728х90Caskbackpl.png

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Nie widzę w bansie żadnego bana z powodem AB zarówno:
- na nick Dotyk Proboszcza oraz @@@@@@@@@@@
- na SID i ValveID STEAM_0:0:233635313 oraz VALVE_0:4:1543996622
- na wszystkich IP zarejestrowanych w banach nakładanych na konto STEAM_0:0:233635313, natomiast puste i całkowicie wolne od banów w bansie jest VALVE_0:4:1543996622

• Junior Admin
Junior Admin

Witam, Co do samej skargi to admin zareagował słusznie banując cię  za respa. Tak jak pisał Diablik każdy wchodzący na serwer akceptuję regulamin. Proszę się tego trzymać i nie robić bydła wyzywając po banie admina, bo kolejna taka sytuacja skończy się dłuższym banem!

A co do wejścia na AB zostanie to sprawdzone. 

• Junior Admin
Junior Admin

SKARGA ODRZUCONA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]