Użytkownik pROSTYmENEL Opublikowano 20 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 1. Twój Nick: jedna pestka jedna glowa 2. Nick oskarżonego: old 3. Czas zdarzenia: teraz 4. IP/SID oskarżonego:- wasz admin nie chce mi sie tego szukać 5. Powód skargi: Facet nie wie jak działają flagi 6. Opis sytuacji: Generalnie to jak padałem coś tam se rzucałem kurwa, jebany, japierdole. Przypominam była to 3:00 nad ranem była sytuacja ze dostałem Pestke użyłem synonimu " Ale Pizda" chłop mnie mutuje za "Ordynarne zachowanie" 3 osoby mu tłumaczą ze jest 3 w nocy niech sie ogarnie bo se graliśmy i gadaliśmy, i jest to nie potrzebne ja oczywiście jak to ja zarzucałem mu zachowanie społeczniaka i również tak go określiłem. Po wytłumaczeniu mu co to znaczy ordynarne zachowanie i troche myli pojęcia i ze wstawie demko zeby rozpisał " Ordynarne zachowania" chłop mowi dobra to cie odmutuje ale za te przekleństwa wrzucam ci brak kultury i mnie zbanował za Brak kultury xD Radzę sie do edukować jak sie chce cwaniakować, jesli tak bolały moje przekleństwa wystarczy kick Kultura lub ban 5 minut jak to jest w taryfikatorze kar za przywinienia których powinieneś przestrzegać. A nie jak ci juz wytłumaczyłem na czacie i wiedziałeś ze bedziesz musiał zaraz rozpisywać demko słowo w słowo to nagle dobra to dam ci unmute i bana Pozdro pice joł [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'brak kultury' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:442127823' [AMXBans] Your IP: '-------' [AMXBans] =============================================== 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Grajki na serwerze NOBAS I danepersonalne https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3089 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bason Opublikowano 20 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 (edytowane) Wydaje mi się że z mutem mógł się powstrzymać, wspomnieć, powiedzieć albo napisać " kolego weź trochę kulturzy nabierz, albo się ogarnij" raczej mutowanie o takiej godzinie nie ma sensu, szczególnie gdy ktoś nie szykanuje kogoś, nie prowadzi do jakich kolwiek kłótni, nie tworzy jakichkolwiek borut i tym podobnych. Raczej podchodziło to pod lekkie klniecie nie urażające nikogo i też jakoś przesadne nie było , zwykłe reakcje gracza który padł, albo przeklną coś gdzieś pomiędzy, chyba moim zdaniem zmutowanie tego gracza nie było kompletnie potrzebne, nawet jeśli admin/opiekun wykonujacy tę czynność robił to zgodnie z regulaminem wydaje mi się że było to mega przesadzone i nie musiało się to tak skończyć. Później po zmutowaniu się trochę odpalił, i za to dostał brak kultury. Rozumiem wszystko, rozumiem wasz regulamin, ale nie popadajmy w paranoje, jego zachowanie przed mutem nie było jakieś bardzo złe, ja osobiście gdybym pełnił funkcje admina to nawet nie zwróciłbym jakoś mega mocno na to uwagi, a gdybym już musiał to zwróciłbym mu uwagę. Mute dla osoby cały czas korzystającej z mikrofonu, dawajacej info, samym w sobie gadaniem o 2/3 w nocy z ludzmi wydaje mi się że nie powinno być tak mocno skarcone, pamiętajcie że wypowiadam się o mute a nie o samym banie za brak kultury bo jednak wtedy zostało zachowane trochę człowieczeństwa i ban poleciał tylko na 1h ( co jednak kończy grę o tak później godzinie) Według mnie sam mute trochę bez sensu, późniejsze odpalenie się gracza za co dostał 1h za brak kultury wydawała się na miejscu. Pzdr Noobas Edytowane 20 Maja 2025 przez Bason Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 20 Maja 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 Zostałeś zablokowany za rażąco nieakceptowalne i skrajnie wulgarne zachowanie na serwerze. Podczas gry wielokrotnie obrażałeś innych graczy, używając ordynarnego, agresywnego i rynsztokowego języka. Twoje wypowiedzi świadczyły o całkowitym braku szacunku wobec współgraczy oraz zasad kultury, jakie obowiązują na naszym serwerze. Takie zachowanie nie tylko narusza podstawowe normy, ale także psuje atmosferę wspólnej gry i jest absolutnie nie do przyjęcia. W związku z tym nałożyłem za to blokade – adekwatną do skali naruszenia według mojej interpretacji. Jesteś dorosłą osobą, dlatego tym bardziej oczekuje dojrzałości w zachowaniu. Ps: Tylko winny się tłumaczy,a niewinny nie ucieka. "Gicie" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik pROSTYmENEL Opublikowano 20 Maja 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 4 godziny temu, old napisał(a): Zostałeś zablokowany za rażąco nieakceptowalne i skrajnie wulgarne zachowanie na serwerze. Podczas gry wielokrotnie obrażałeś innych graczy, używając ordynarnego, agresywnego i rynsztokowego języka. Twoje wypowiedzi świadczyły o całkowitym braku szacunku wobec współgraczy oraz zasad kultury, jakie obowiązują na naszym serwerze. Takie zachowanie nie tylko narusza podstawowe normy, ale także psuje atmosferę wspólnej gry i jest absolutnie nie do przyjęcia. W związku z tym nałożyłem za to blokade – adekwatną do skali naruszenia według mojej interpretacji. Jesteś dorosłą osobą, dlatego tym bardziej oczekiwalibyśmy dojrzałości w zachowaniu. Mega wysryw tu widze zeby chronić swoje Nieskazitelne ego.... nikogo nie obraziłem mieliśmy beke cały czas kazdy sie smiał cos tam przeklinał i beczka była nikogo nie obraziłem ani nie prowadziłem dyskusji złowrogiej z graczami obecnymi na serwerze i to jest Argument który jest kłamstwem który stosujesz i manipulacyjnym wysrywem. Nie rozumiem poco kłamiesz w taki sposób jak dobrze wiesz ze nie było żadnych przesadzonych akcji. jeszcze raz mowie nie obraziłem nikogo z graczy komentowałem swoje sytuacje które wynikały z gry używałem różnych stwierdzeń lub synonimów przy czym komentowaliśmy to z innymi i było smiesznie ale nie Obraziłem żadnego gracza. tutaj pan z wyjebanym ego próbuje teraz przekręcić całą sytuacje mega smieszne wsm. te SS'y są po akcji którą zrobiłeś więc sie nie dziw ze taka sytuacja miała miejsce ze Napisałem ze jestes czubek. bo jestes czubek mutujesz ludzi o 3 w nocy bo ci coś nie pasuje zachowujesz sie jak sztywny spoleczniak i tak cie okreslam. tak jak wspomniam NOBAS sytuacja nie potrzebna nie było nic co mogło sprowokować cie do bana tylko twoje ego zapędziło cie maliny do tego stopnia ze manipulujesz faktami oraz chronisz dupy w obrzydliwy sposób jeśli jesteś tak pewny siebie i dopuszczasz do takich sytuacji to merytorycznie wytłumacz i przedstaw swoją racje zgodnie z prawdą :d pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 20 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 Czy jest to 3 w nocy, czy 12 po południu regulamin jest bez zmian. Na demkach słychać jakie słowa rzucałeś typu "O Ty k*rwo", "jaka k*rwa". Owszem admin dając Ci mute perm zrobił źle, za co zostanie upomniany(przed banem zdiął mute). Patrząc na twoje teksty w trakcie gry i po otrzymaniu mute to godzinny ban jest adekwatny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 20 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi