Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Pod Ostrzałem #88 Uriasz

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

POD OSTRZALEM.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazła się nasza strefoboxowa maskotka @ Uriasz

Zapytałam kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie ----->

rOLY6gi.gifrOLY6gi.gifrOLY6gi.gif

Anonim Użytkownika nr. 1: --->  Uriasz wydaję się bardzo normalnym chłopem do pogadania, nie będę tutaj na siłę wyciągał negatywów bo ich na razie nie widzę.

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Widać, że to pozytywny i ułożony i inteligentny gość. Trochę za bardzo lubi pokazywać inteligencję i to aż za bardzo ;). To jest nasz taki forumowy „Filozof”, który nie wiem czy by umiał się odnaleźć w towarzystwie ludzi o ostrzejszych charakterach i temperamentach  ;).
Dla równowagi tacy ludzie są potrzebni :) 

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Dranzer w porządku człowiek, jest miły, mądry, dużo się udziela, licznie bierze udział w zabawach na serwerze, jest pomocny ale też uparty i zawsze musi mieć swoją rację i często nie daje mi dojść do słowa ale tak to kocha pieski i jest super 😇

Anonim Użytkownika nr. 4: --->  Z Uriaszem się znamy pewnie już z 8 lat jak nie dłużej. Bardzo sympatyczna, otwarta osoba. Stara się nie wchodzić w konflikty ale jak ktoś go sprowokuje to potrafi taką osobę ustawić do pionu. Straszny spamer na czacie, może w końcu znajdzie na nim żonę:D  czasem za dużo filozofuje w zagadkach. :D Ale zawsze można liczyć na jego pomoc, ciężko krytykować go za cokolwiek, nie pamiętam żadnej sytuacji żeby mnie jakoś specjalnie wkurzyl :>

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Uważam że Uriasz jest bardzo dobrym oraz uczciwym człowiekiem, nie tylko w sferze online ale również w życiu prywatnym. Potrafi śmieszkować, jak również kiedy potrzeba- być stonowanym. Zawsze można z nim pogadać, pośmiać się i spędzić fajnie czas na dd2. Uwielbiam darmowe fragi - a taki właśnie jest Uriasz :D   szybciej przeszedłby Mario w lewą stronę niż zabił na gali :D. Gdy pierwszy raz wszedł na serwer myślał że uda mu się być anonimowym graczem pod innym nickiem niż na forum, ale szybciutko wybiłem go z błędnego myślenia- od razu wiedziałem że to on :D Uriasz jest z gatunku osób „ja muszę” dlatego na forum gdy zostaje wstawiony post dotyczący różnic, nie trzyma się regulaminu i dodaje odpowiedź po 55 minutach bo nie potrafi utrzymać ciśnienia :D  na zakończenie dodam, gdyby każdy był choć trochę do niego podobny z zachowania, nie mielibyśmy żadnych problemów ani na serwerze ani na forum :). Miłego 

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Co tu dużo mówić, świnia jakich mało, kłamliwy, kąśliwy i wulgarny 😂😂 Nie no żarcik, dobra mordka, pogada, po plotkuje, a i w zabawach graficznych udział weźmie, krytyczny w jego kierunku być nie mogę, bo mi nie podpadł jeszcze 😂 Pozdrawiam.

Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Prywatnie nie zdążyłem go jeszcze poznać, więc jak na razie wydaje się ogarniętym człowiekiem! Jak popisze z nim na czacie, to wydaje mi się, że dowiem się o nim więcej 😈

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Szczerze, nie znam Uriasza ale mysle ze to spoko ziomal i można z nim wódeczke pierdolnąć:CattoBlush:  (Albo i nawet wiadro) :drakeyes:

Anonim Użytkownika nr. 9: ---Osoba otwarta do dyskusji na różne tematy z  tego co widać po jego aktywności, angażuje się w swoje wypowiedzi w tematach co miło się czyta w porównaniu z byle jakimi odpowiedziami w dwóch zdaniach, z osoby jaką tutaj kreuje wydaję się spoczko ziomeczkiem, tylko w niektórych sytuacjach mógłby pokazać "pazura" a nie zawsze jest taki grzeczniutki i milusi, nawet jak ktoś na niego najeżdża.

Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Cóż mogę rzec na temat tego osobnika, sympatyczny, inteligentny chłop, wazeliniarz, próbuje ze mną konkurować we wszystkim no ale wiadomo, że ze mną nie jest tak łatwo jakby mu się to podobało, nie da się nie lubić tego gamonia, z początku myślałem, że jest ciepły dlatego taki jest ale przedyskutowalismy to no i na szczęście okazało się, ze nie, fajny chłop z dystansem oby takich więcej, p.s. muszę się dowiedzieć kiedy na urodziny i mu wysłać jakiś żel nawilżający jak tam dalej mi będzie w dupe wchodził to w końcu może zacząć go obcierać wszystko 🤣🤣 pozdrowki 🤣🤣 

rOLY6gi.gifrOLY6gi.gifrOLY6gi.gif

• Lubię to! 3
  • Super 5

heh1111.png

• Dusia promuje ten temat
  • Użytkowniczka
8 godzin temu, Dusia napisał(a):

szybciej przeszedłby Mario w lewą stronę niż zabił na gali :D

hahahahahahahha

8 godzin temu, Dusia napisał(a):

p.s. muszę się dowiedzieć kiedy na urodziny i mu wysłać jakiś żel nawilżający jak tam dalej mi będzie w dupe wchodził to w końcu może zacząć go obcierać wszystko 🤣🤣 pozdrowki 🤣🤣 

1 września chyba :D:D:D:D

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1

Nowyprojekt(1).gif.d78808465f53adfeae8ddb4e446c9781.gif

Projektbeznazwy.gif.6aa08313e1c3065faa956bda302cc764.gif

Wow!

Nie spodziewałem się takiej fali opinii, a tym bardziej tak różnorodnych i pełnych humoru - liczyłem na srogie bicie i roast, a wyszło sporo inaczej :D To była niespodziewana lawina pozytywnych emocji. Czytając Wasze opinie poczułem się jak bohater barwnej powieści – filozof, spamer, człowiek od darmowych fragów i potencjalny przyszły mąż z forum 😆 

Dzięki Ekipo za szczere opinie – dobrze wiedzieć, że mogę być „tym pozytywnym gościem”, że w Waszych oczach uchodzę za inteligentnego (dobrze się ukrywam, że jest inaczej :D)  nawet jeśli czasem za bardzo filozofuję. Postaram się trochę folgować, częściej pokazać „pazur”, a nawet zabić kogoś na gali, ale nie obiecuję całkowitej zmiany! :D

i jak mówi "wejście" piosenki od @ Krzysiek : Pozdrowienia dla Seby, Pumy, (Superki) oraz Paczjka, (no i dla innych). Niech czarne pęta będą z Wami :D

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Dusia przestał(a) promować temat
  • 1 miesiąc temu...
  • Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.png

• Lubię to! 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]