Użytkownik Lewus777 Opublikowano 28 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2025 (edytowane) Nick: -LewY- Imię: Oliwier Wiek: 20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/-LewY-/54.38.58.82:27015/ (gt takie słabe na tym nicku ponieważ na nicku LewY nie liczyło mi godzin) Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Dlatego że jestem osobą aktywną na serwie, ogarniętą bo już posiadałem admina jak i opiekuna na innej serwerowni oraz jestem często w godzinach w jakich brakuje admina. Kontakt: Steam oraz forum STEAM_0:0:550569398 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 29 Maja 2025 przez Lewus777 1 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 29 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rewka Opublikowano 29 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2025 (edytowane) Osobiście jestem na Nie! - Gt jest dość tragiczne, grałes raptem 5 dni - Nie widziałem Cię, choć często jestem na serwerze w godzinach wieczornych + steam Moim zdaniem adminów na razie jest dużo, ale nawet jakby było mało to byłbym na Nie przy takim podaniu Edytowane 29 Maja 2025 przez rewka 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 30 Maja 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 Też jestem na nie niestety - GT słabe - Gram bardzo często na serwerze i kilka razy może cię widziałem - Myślę, że jest dużo więcej graczy którzy bardziej zasługują na tę posadę, oczywiście nie skreślaj się, popraw GT, aktywność i na pewno będę na tak! + Steam + Wiek 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 30 Maja 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 jestem na tak aktywny, zgłasza, kultura też jest @ Mr.Alban nie dodał, że miał w nicku jakieś znaki przez które mu na GT nie zaliczało godzin, więc na GT nie ma co patrzeć, chłopak gra, często go widuje P. S. z tym podaniem to byś się akurat mógł bardziej postarać 3 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 30 Maja 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 Oliwier, podanie napisałeś na kolanie, dlatego już na samym początku to ci daje bardzo duży minus! Mogę to porównać z rozmowę o pracę np., wyciągasz CV z kieszeni zmiętolone i potargane! Widuję cię na serwerze, zgłaszasz, posiadasz kulturę, przynajmniej tak jest, jak ja jestem na serwerze. Bardzo często zgłaszasz na u@. Ja chciałbym widzieć cię w naszych szeregach i masz moje tak, a gdy już dostaniesz szansę, to możesz także liczyć na moją pomoc. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 31 Maja 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2025 Ja jestem na tak. Lewy myślę że mógłby dostać szansę. Często widywany na serwerze, aktywny, zgłasza u@. Nie ma z nim na serwerze większych problemów, stara się nie wchodzić w zbędne dyskusje. Brakuje nas czasami i mam nadzieję że to będzie dobry wybór 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Super Mario Opublikowano 31 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2025 Jestem na tak Aktywny, zgłasza u@ jak i wypisuje na steam jak coś jest nie tak, kultura też jest. Tak jak paczaj napisał wyżej, nie ma co zbytnio patrzeć na GT jak nie naliczało mu godzin, a często widuje chłopaka na serwerze. Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 31 Maja 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2025 Jestem na Tak 😇 +kultura osobista +aktywność Fajny chłopaczek, który nie wdaje się w zbędne dyskusje. Szanse moglibyście dać (Ps. Te podanie to już mogłam ci napisać 🤣) 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2025 Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie na steam. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi