Lotencjusz Opublikowano 2 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 Nick: @ Lotencjusz Z jakiej rangi rezygnujesz?: @ Redaktor Powód rezygnacji: : Z żalem informuję, że zdecydowałem się złożyć rezygnację z pełnionego stanowiska w związku z doświadczanym wypaleniem zawodowym. Po dłuższym okresie refleksji i analizie mojej sytuacji, doszedłem do wniosku, że dalsze wykonywanie obowiązków w obecnych warunkach nie pozwala mi na dalszy rozwój ani zachowanie równowagi między życiem forum a prywatnym. Bardzo doceniam doświadczenie i możliwości, które miałem okazję zdobyć w Strefaskilla.pl, a także współpracę z Administracją. Niemniej jednak, po przemyśleniu tej decyzji, uważam, że rezygnacja będzie najlepszym rozwiązaniem zarówno dla mnie, jak i dla Społeczności. Dziękuję za wsparcie i zrozumienie w tym czasami trudnym czasie obecności na randze. Chciałbym też serdecznie podziękować za całe dotychczasowe wsparcie, pomoc oraz profesjonalizm, który znacząco przyczynił się do realizacji naszych wspólnych celów. Mam nadzieję, że w przyszłości, gdy sytuacja się ustabilizuje, będziemy mieli okazję ponownie współpracować i osiągnąć kolejne wspólne sukcesy. Krzysiek, 2 Czerwca 2025 @ Hana_Montana 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi