Użytkownik eX4mAn Opublikowano 4 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) 1. Twój Nick:eX4mAn 2. Nick oskarżonego: PierwszyBlantDrugiBlant 3. Czas zdarzenia: 04.06.2025 4. IP/SID oskarżonego: nie mam 5. Powód skargi: Za długi ban 6. Opis sytuacji: Nie wiedziałem, że to są tekstury, a widziałem, że gracze top 15 to robią więc myślałem, że mozna ale za 1 raz gdzie nie dostałem na serwerze bana odrazu na 30 min gdzie w regulaminie to najwyzszy wymiar kary.18. Wykorzystywanie bugów mapy i/lub wchodzenie na tekstury --> Slap / Slay / Kick / Ban od 5 min do 30 min. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Edytowane 4 Czerwca 2025 przez eX4mAn 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 Jeżeli to był pierwszy raz, a admin wcześniej nie widział, że wchodzisz na txt to mógł dać upomnienie ale o przyjęciu skargi nie ma mowy ponieważ ban został nadany zgodnie z taryfikatorem a wchodząc na serwer akceptujesz regulamin. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi