Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 6 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 1. Imię: Fabian 2. Wiek: 21 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3/4h 4. Co chciałbyś zmienić: Dać pomysł dotyczący nowego stylu sieci, wprowadzić więcej konkursów, oraz poprawić aktywność w działach twórczych. 5. W czym chciałbyś pomóc: W moderowaniu tematów oraz w rozwoju. 6. Dlaczego akurat ty: Wydaje mi się, że przydałby się drugi moderator do pomocy, który ma chęci do dalszego rozwoju sieci. Jestem osobą bezkonfliktową oraz wyrozumiałą, co sprawiłoby dobry kontakt z użytkownikami.W wolnym czasie lubię spędzać czas na forum. Staram się jak tylko mogę na swoich dotychczasowych funkcjach. Jako moderator chciałbym zająć się między innymi konkursami oraz dbaniem o dobre imię sieci. Nie ukrywam także, że bardzo dobrze czuję się na tej sieci, na poprzednich sieciach ludzie byli dość toksyczni, a tutaj tak nie jest, są tu ludzie wyrozumiali oraz pozytywnie nastawieni na przyjmowanie nowych ludzi. Dla tego właśnie chcę się przyczynić do rozwoju tej sieci, aby pokazać, że dobro istnieje! 7. Staż na forum: 1,5 miesiąca 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Zdarzało się 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Czerwca 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Moim zdaniem to wszystko się dzieję tak za szybko tu grafik tu zaraz redaktor teraz moderator, boję się z własnego doświadczenia, że im więcej rang w szybkim tempie tym szybsze wypalenie, pokaż trochę, że ci jednak zależy. Dostaniesz teraz moderatora a potem wypalenie. Nie znamy Cię jeszcze do końca tak naprawdę, staż na forum 1,5 miesiąca gdzie praktycznie przez te pół się w ogóle nie udzielałeś dlatego jestem na nie, a głównym powodem jest to, że istnieje wysokie ryzyko można to tak nazwać wypalenia, na plus na pewno chęci pomocy. Czekamy na pozostałych i decyzję administracji. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Za szybko. Daj się najpierw poznać administracji oraz użytkownikom forum. Masz staż zaledwie 1,5 miesiąca, a już posiadasz dwie rangi . Na moderatora zdecydowanie zbyt szybko. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi