Użytkownik Amnezja Opublikowano 8 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Nick na serwerze: Amnezja Wiek: 19 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6 Steam ID: STEAM_0:0:431795073 9 1:05:09 12 0 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: proste ze tak Dlaczego ty: Ponieważ jestem aktywny w nocy gdzie jesyt mało adminów, społecznośc mnie poznała gram w miare dobrze więc dobrze będę oceniał czy ktoś cheatuje. Jestem bardzo lojalny temu serwerowi gram tylko na tym serwerze od 3/4 lat z przerwami i ogolnie bardzo chce dołożyć swoją cegiełke do tego serwera ponieważ bardzo lubie tu grać i ogolnie ludzie są spoko Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć jestem daniel interesuje się sportem i grami komputerowymi, pochodze z Jastrzębia-Zdroju jaram duzo trawy i kocham grac awp Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Amnezja/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam,telegram,messenger,snap, forum (skopiowałem poprzednie podanie tyle ze zmienilem znajomosc amx bo cos tam sie lekko poduczylem 6 dni przerwy ostatnio spowodowane obowiązkami ale myśle że w miesiacu wyrobie na 100% 40/45h na luzie) 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kaukaz Opublikowano 8 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Jestem na nie , Mała aktywność , oraz widziałem wiele razy wulgaryzmy na say Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 8 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 + zgłasza na u@ + mikro + gra w nocy + - gt + - kultura jak u każdego w sumie xd okres próbny jak najbardziej Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lewus777 Opublikowano 8 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 + Często widywany + zgłasza na u@ +/- z kulturą tak jak soban napisał u każdego czasem nerwy siadają + gt, może nie w ostatnim czasie, ale patrząc na dłuższą metę to jest bardzo dobre Ode mnie masz głos na tak i życzę powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 8 Czerwca 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Dałbym szansę na tak + Wiek + Mikro +/- Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 8 Czerwca 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Jestem za okresem próbnym – 2 tygodnie. + zgłaszasz na u@ + aktywność nocna + sprawny mikrofon + wiek i ogólne ogarnięcie +/- kultura – zdarzały się wulgaryzmy, ale nie Ty jeden czasem puścisz wiązankę, ważne żeby się pilnować jako admin +/- GT – ostatnio słabiej, ale ogólnie wygląda nieźle Na pewno warto dać Ci szansę i sprawdzić, jak się spiszesz. Jak ogarniesz się z godzinami i przypilnujesz kultury, to moim zdaniem masz potencjał na stałego admina. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 8 Czerwca 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 jestem na tak + Wiek +amx +Micro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rolooo Opublikowano 8 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 jestem na tak - + ogarnia gierkę + gra w nocy + ma mikro można dać mu szansę ; ) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DwaTrzynascie213 Opublikowano 8 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 (edytowane) Jestem na TAK: + GT + Ogarnięty Gracz / Kultura. + Zgłasza Często u@. +/- AMX, ale dopracuje to bez problemu mimo małego stażu. Myślę, że warto dać szansę, chociażby na okres próbny 2 tygodni. Edytowane 8 Czerwca 2025 przez DwaTrzynascie213 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PromillBoY Opublikowano 8 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 na tak +aktywny w nocy +mikro +ogarnięty dajmy szanse na okres próbny. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 rewka Opublikowano 8 Czerwca 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2025 Jestem na tak, ale okres próbny +Aktywny +Wiek +Zgłasza u@ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 9 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2025 Przyjmuje na okres próbny (2tyg). Zgłoś się do mnie na steam i odbierz rangę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 9 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi