Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - 777

siedem

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:777
Admin banujący: I love u mary jane
Serwer: only dd2
Data zdarzenia: 18.06.2025
Steamid: STEAM_0:1:555844572
Opis sytuacji: No co, grałem sobie cały dzień i jak to na cs 1.6 jak ktoś cie zabije, albo jak zabije cie jakis ziomeczek, ktorego znasz to wiadomo, że sie zwyzywacie pod zarty, kazdy ma emocje ja jestem troche pierdolniety, fakt przyznaje sie, ze czasami cos powiedzialem nie tak, lub nie w punkt ale nigdy nie robię tego aby kogoś obrazić, bardziej mówie to w ironii lub w żartach rozumiem, że kolega ma admina i robi live na tiktoku, ale jest też na serwerze opcja gagowania/mutowania gracza, a nie odrazu ban na 24h za takie coś, ostatnio napisałem na czacie "i gówno" a admin do mnei mowi, że jeszcze raz tak napisze i lece no to błagam was nie róbcie z cs 1.6 cukierkowego różowego świata gdzie nic nie można napisać, cs 1.6 to gra 16+ gdzie od zawsze gracze nie trzymali słów za zębami. Proszę aby ktoś wyżej posadzony rangą wkleił tu moję wiadomości na serwerze z dzisiaj i zobaczył czy faktycznie zasłużyłem na 24h bana, oczywiście, żeby ktoś nie odebrał tego źle wyzywałem to fakt ale nigdy w celu aby kogoś faktycznie urazić no chyba, że był to cheater to moge potwierdzic, ze go wyzywalem, ale reszta jest zawsze w celach chumorystycznych, proszę o złagodzenie bana lub całkowite odbanowanie mnie, z mojej strony zarzekam się, że takie sytuacje nie będą się więcej powtarzać, ale też proszę upomnieć admina aby przed takim banem dał mi gaga/muta tak jak powinno się to robić a dopiero pozniej banować jeśli bym się nie poprawił. Przepraszam z moje haniebne zachowanie i pozdrawiam. Siedem
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): AMXBans - 7.14.5 - Lista Banów 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie ma jeszcze dema

Edytowane przez siedem
  • paczaukowiec

w przeciągu kilku dni masz juz bany za kulture/wyzwiska więc nie uczysz się na błedach admin ostrzegał i wymierzył Ci kare jaka jego zdaniem była odpowiednia także odrzucam, odpocznij sobie ten dzień i wróć mądrzejszy

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]