420 KushMan Opublikowano 20 Czerwca 2025 420 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 1. Twój Nick: tancze tango z kurwami 2. Nick oskarżonego: nowy admin @ Lewus777 3. Czas zdarzenia: Teraz 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: Ban z dupy 6. Opis sytuacji: - 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): - Dostaje bana z dupy za to że rozmawiałem o jakimś pół włosym arturze. Żadnej obrazy jedyne co napisałem że jest taki se pół włosy artur i jest przyjebany nie kierowałem tego do nikogo dziękuje admin op. Cytat https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=501 20.Prowokacje (próba wszczęcia kłótni) --> Upomnienie / Kick / Ban od 30 min do 1h. "a ja odrazu na 30 min bana więc ten teges." bez upomnienia. @ Mr.Alban Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 20 Czerwca 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 Znam sytuacje ze to wszystko kiersujesz w stronę @ Błaszczyk sam go prowokuje odzywkami Pół włosy Artur nie raz cię upominałem zebyś nie prowokował. Ale widac bawi cię to pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lewus777 Opublikowano 20 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 (edytowane) Powiem tak nie pierwsza Twoja taka akcja jeszcze za czasów jak byłem zwykłym graczem byłem świadkiem. A co do dania Ci 30 minut chwile wcześniej upominał Cię Alban więc wszystko jak najbardziej adekwatne Edytowane 20 Czerwca 2025 przez Lewus777 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 Nie grasz na serwerze od tygodnia i to nie jest Twój pierwszy ban. Jeśli użytkownicy nie potrafią zachować się właściwie dopuszczają się prowokacji, używają obraźliwego języka, nie powinni się dziwić, że administracja podejmuje odpowiednie działania. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Czerwca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi