Użytkownik wielkiptrk Opublikowano 24 Czerwca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 (edytowane) Twój nick: hegemon2k7 Nick oskarżonego: how Powód skargi: losowe bany Opis sytuacji: gralem sobie i ban Data i godzina zdarzenia: 24.06.2025 Miejsce zdarzenia: DD2 Dowody: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=554 Coś od siebie: ogolnie rozumiem ze mozna sie pomyslic ale to kazdego patryka chlop bedzie banowal? profil nie jest prywatny wystarczy wejsc i sprawdzic czy ja to patrycki bez przesady Edytowane 24 Czerwca 2025 przez wielkiptrk 1 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 24 Czerwca 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 A więc tak na szybko, bez zbędnego gadania. Ban nałożony po konsultacji z ubteam. Jako admin nie mam wglądu do adresów IP które mnie interesują a Twój adres wraz z statusem przesłałem dalej, nałożyłem bana, wszystko zostało w międzyczasie zweryfikowanie i tyle Żebyś nie czuł się mocno poszkodowany, Twoje odwołanie zostało potraktowane priorytetowo. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 Admin w żaden sposób nie zawinił. Doszło do nieporzumienia które zostało wyjaśnione. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Czerwca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi