Użytkownik∙ okSio Opublikowano 10 Lipca 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 (edytowane) Nick: Imię: Konrad Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od moich obowiązków oraz aktywności, które mam zaplanowane, Codziennie staram się znaleźć czas, aby odwiedzić forum. Opisz siebie: Mam na imię Konrad, mam 16 lat , pochodzę z województwa Śląskiego, moje zainteresowania to: sport, muzyka, spotykanie się ze przyjaciółmi i granie ze znajomymi , jestem osobą spokojną , miłą ,a także przyjacielską. Cenię harmonię w relacjach z innymi i staram się być zawsze uprzejmy wobec ludzi. Dlaczego akurat Ty?: Głównie chciałbym pomóc redakcji oraz rozwijać się w roli redaktora. Jestem przekonany, że jestem gotowy na to wyzwanie, ponieważ mam już na swoim koncie jedną ważną rangę. Jestem również bardzo dokładny, co jest kluczowe w pracy redaktora. Chcę wykorzystać swoje zdolności do tego, aby przyczynić się do sukcesu redakcji i wspólnie z nią rozwijać się. Jestem gotowy na nowe wyzwania i wiem, że będę się rozwijał w tej roli. Doświadczenie: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):8/10 Kontakt: forum,steam,dc,messenger Edytowane 10 Lipca 2025 przez okSio 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 10 Lipca 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 Na nie, to ile masz wkoncu lat kasti? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi