Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - z0k1n

f0rget.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS:z0k1n
Admin banujący: nie pamiętam, albo czarodziej albo hana 
Serwer: dd2
Data zdarzenia: nie pamiętam, jakoś w lutym 
Steamid: STEAM_0:0:781465806
Opis sytuacji: No to w sumie zacznijmy od początku, przygoda z „banami” rozpoczęła się wtedy, gdy dostałem ssy od któregoś z administratorów, ostatecznie zostały one przeze mnie wrzucone niekompletne, ponieważ znajdowały się tylko cztery z pięciu. Pozniej wynikła afera na forum, ponieważ dostałem ub za zgodą byłego Opiekuna UBT axela, lecz chwile pozniej ponownie zostałem zbanowany, wtedy wpłynęła skarga którą stworzył slajden w kierunku Axela, ostatecznie hana po sprawdzeniu „skryptu” od ssów, podsumował, ze jest to niemożliwe, żebym nie posiadał w folderze kompletnych screenshotów, padła informacja, ze ban zostaje. Po jakimś czasie @ heniek dostał bana na dd2 i wrzucił ssy, co się okazało? Okazało się to, że podobno to jestem ja na drugim koncie, ze posiadam tak zwane „multikonto” co nie jest totalnie zgodne z prawdą. Heńka poznałem podczas gry na dd2, nigdy nie miałem z nim styczności irl, nie znam go irl, plus jest to kompletnie inna osoba. Niestety, były podejmowane przeze mnie głupie decyzje po otrzymaniu bana min. tworzenie masowo multikont na forum, wchodzenie na serwer dd2 na innym ip i steamie itd. Padła decyzja administracji, zostałem odbanowany na forum plus 15 innych osób, za co jestem mega wdzięczny i postaram się odbudować swoją reputację na forum. Zaznaczę, ze nie są to puste słowa z mojej strony i postaram się zmienić zachowanie które reprezentowałem dotychczas. Z tego miejsca chciałbym przeprosić każdą osobę która była ofiarą masowych prowokacji z mojej strony, wyzwisk itp. Chciałbym również przeprosić administrację za masowe tworzenie multikont, za moje głupie zachowania i działanie na szkodę sieci i serwera. Mimo tego, ze większość osób myśli, ze „cheatowałem” po wpisie slajdena, z różnymi „dowodami”, to podtrzymuję dalej swoje zdanie i nie będę mówił nagle czegoś innego. Nie, nigdy nie cheatowalem i nie zamierzam. Wszystkie oskarżenia które zostały rzucone w moją stronę są nieprawdziwe i niezgodne z prawdą. Także jeszcze raz chciałbym przeprosić za moje zachowanie, za każdy spór który stworzyłem i obiecuję poprawę. Kazdy ma prawo popełniać błędy tym bardziej, ze dopiero skończyłem 18 lat i tak na prawdę teraz wszystkiego się uczę. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania. 🙏🏻
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Nie mogę znaleźć
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - 

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 2
  • xD 4

• Użytkownik

@ Mr.Alban opinia?

Hana_Montana
Hana_Montana,

Trivor jutro podejmię decyzje samodzielnie. 

• Lubię to! 1
  • WTF 2
  • xD 1
  • Właściciel
Właściciel

Nie masz jak udowodnić czy coś robiłeś czy nie więc nie będę podejmował decyzji sam. Pogadam z adminami dd2 i ustalimy czy dać ci szanse. Dam znać

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • xD 1
  • Dislike 1
  • Trivor zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Po rozmowie z resztą administracji forum oraz administracją serwera DD2, wspólnie doszliśmy do wniosku, że na tym etapie jest jeszcze zbyt wcześnie, by mówić o drugiej szansie.

Zdajemy sobie sprawę, że każdy może się zmienić i każdy zasługuje na możliwość poprawy, ale w tym przypadku uznaliśmy, że potrzeba więcej czasu, by móc ocenić sytuację w pełni obiektywnie. Na chwilę ban pozostaje, pokaż, że się naprawdę zmieniłeś i dorosłeś.  

• Lubię to! 2
  • Super 3

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

GRACZ ZBANOWANY.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]