Użytkownik∙ Freya Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Trochę to śmieszne, bo wczoraj się witałam, dziś się już żegnam buhaha. Takiej komedii jak tutaj w życiu nie przeżyłam. @Miyu. dzięki, że mogłam Cię poznać i sprostować pewne sprawy, ale nie chcę tu być. Miałam nadzieję ,że się zaklimatyzuje i ogólnie będzie fajnie no, ale niestety XD Może kochana chcesz coś dodać od siebie? Dziękuję za ten jeden dzień! narka :3 edit. Drogie dziewczyny szkoda mieć styczność z takim pajacem XD Edytowane 18 Lutego 2019 przez Freya 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Oj kochana, raczej nie XD Ten screen poprostu piękny, aż szkoda że tak szybko odchodzisz ALE MY SIE NIE ZEGNAMY. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nie przesadzaj, dużo fajnych chłopaków do wyboru tutaj mamy 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) XD Aleee baajerka Dzieciak dobry agent jest xDD Niee masz coo odchodzic duzo innych jest, dzieciak powinien odejsc a nie ty Edytowane 18 Lutego 2019 przez Dusia⚝♡ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Freya Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jebać go, w sumie chyba,że mnie na redaktora od razu awansujecie XD mam gdzie odejść @Dusia⚝♡ @Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 hahahahahhahhaha XD To niezłe dymy Jeb.... Ten syf XD Miłego Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Ja tak samo pojebany jak Ty zostań, nudno nie będzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Freya Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 1 minutę temu, Vixo napisał: Ja tak samo pojebany jak Ty zostań, nudno nie będzie Vixo zawsze jesteśmy w kontakcie, jak będzie Ci brakowało mojego niedojebania mózgowego zawsze mozesz napisać XDD Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Uuuuuaaa Zawsze jak coś ciekawego się dzieje, to mnie nie ma. Nie miałam w sumie z Tobą okazji jakoś pogadać, nie spotkalysmy się jeszcze na serwie, ale powiem tak - olać chłopa i zostań. Co Ci szkodzi? Nic nie tracisz, a zyskać możesz nowe znajomości. Gdybyś jednak nie została, to trzymaj sie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 18 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nie zdążyłem poznać, a tu już pożegnanie. No jeśli tak zdecydowałaś, to cóż. Powodzenia! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Jprd żenada dziecko xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 ah te internetowe romanse, siemka XDDD Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 18 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 XDDDDD Eluwaa XDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi