Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - Krzysiek

BOA DUPCZYCIEL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: BOA DUPCZYCIEL
Nick oskarżonego: @ Krzysiek
Powód skargi: Propagowanie nazizmu.
Opis sytuacji: No co jakiś naziol sobie postanowił przywitać się nazistowskim pozdrowieniem.
Data i godzina zdarzenia: 23.07.2025 chyba 19:20
Miejsce zdarzenia: Chatbox
Dowody: https://imgur.com/a/tYFyu4s https://imgur.com/a/9J0SJX8
Coś od siebie: W Polsce właściwym w tym zakresie jest przepis art. 256 kodeksu karnego, zakazujący publicznego propagowania faszystowskiego lub innego totalitarnego ustroju państwa. Obecnie grupy neonazistowskie używają na oznaczenie wyrażeń Heil Hitler! 

Tylko nie gadaj że postać rzeczy zmienia to w jaki sposób to napisałeś bo każdy wie że to pozdrowienie hitlera, dodatkowo dla tych którzy nie wiedzą to nazizm jest rasistowski i kilka innych powiązań więc nie wiem kogo wy trzymacie na tym junior adminie chłopa który jest nazistą i rasistą? Tylko nie mów że to żarty bo jak chcesz przypomnę ci co twój ziomek którego tam pozdrawiasz robił naszym rodzinom i jego żołnierze bo z tego się nie żartuje no chyba że czcisz ziomka z niemiec i po prostu pozwoliłeś sobie zażartować jak to napisałeś na chatboxie "@BOA DUPCZYCIEL walczyli o wolną Polske, a mamy gówno i tak, więc co z tej walki? Przelali krew za głupi naród, który wybiera debili, na osoby reprezentujące" czyli co mogli nie walczyć bo jakiś naziol krzysiek sobie tak powiedział? Lepiej żeby się poddali i by Polska nie istniała bo twój nie miał co robić tylko podbijać ziemie Polskie ale mu nie wyszło.

W penisie mam to czy mnie lubicie czy nie, ale ktoś to zna chociaż trochę historii i wie co te śmieci robili Polakom i Żydom będą wiedzieć dlaczego to mnie tak ruszyło, jak chcesz sobie żartować to idź do domu opieki albo poszukaj sobie jeszcze żyjących żołnierzy którzy walczyli o Polskę i powiedz im to swoje "hi hitla" i zapytaj naziolu dlaczego walczyli o Polske i dlaczego "żartowanie" z pozdrowieniem twojego ziomka jest karygodne.

Wiele złego tu zrobiłem byłem na permie, ale jak widzę że takie łby żartują sobie pisząc "hi hitla" dla jaj bo będę fajny to bym mu wypierdolił tym jego hitlerem w morde.

Pozdrawiam zapewne z perma JEBAĆ KURWY NAZISTOWSKIE. 

Wnoszę by w skardze wypowiedział się wyłącznie @ Trivor  @ Anox Bo jakiś hana śmietana nie jest obiektywny

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
Hana_Montana
Hana_Montana,

Ty nie jesteś od tego, żeby mówić mi co mam ruszać a nie

• Super 1
  • xD 4
  • BOA DUPCZYCIEL zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Krzysiek vel Adolf
  • Premium
Premium

Tutaj od jakiegoś czasu jest tak że administracja może wszystko sobie pisać bez konsekwencji a zwykli użytkownicy już nie.

Tutaj mamy bardzo dobre porównanie:

My za pisanie "japa" otrzymywaliśmy warny a tutaj @ Krzysiek wali sobie takie teksty i zero jakiejkolwiek reakcji.

123.thumb.png.bef3dffc6c722e99d74d809e51a8701c.png1234.thumb.png.47481adb4342161c4c61a6db4cbff3b1.png

Hana_Montana
Hana_Montana,

4.7A) W skargach forumowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, Administracja Forum, użytkownicy forum jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami/uczestnikami danego wydarzenia.  // Nic nie wnosisz do skargi :shrug:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • xD 3

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Krzysiek
  • Zasłużony

Po rozmowie z @ Krzysiek  sprawa została wyjaśniona. Został pouczony, że takie sformułowania – nawet jako „żart”  są całkowicie nie na miejscu i nie będą w przyszłości tolerowane.
Z jego strony padła deklaracja, że sytuacja się nie powtórzy.

Na ten moment kończy się to słownym upomnieniem.

• Lubię to! 2
  • xD 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]