Użytkownik Wszystkich Swietych Opublikowano 23 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 (edytowane) Nick z CS: Wszystkich Swietych Admin banujący: Brak Serwer: ONLY DD2 54.38.58.82:27015 Data zdarzenia: Nie ma pojęcia, pewnie 22.07.2025r lub 23.07.2025r Steamid: brak steam'a Opis sytuacji: Wchodzę dziś tj. 23.07.2025r na serwer i w konsoli wyskakuje to, musi to być jakiś błąd systemowego wykrywacza, czuje się czystym gościem... Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Brak, nie widzę tego bana na AMX"ie, wczoraj grałem więc dziś i wczoraj brak w systemie. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie wiem jaki miałbym urywek wstawić, więc zbędne raczej. -----------------Twoj zakres IP zostal zbanowany---------------- ----------------Jesli nadal chcesz u Nas grac zakup STEAM--------------- ----------------lub odwolaj sie na Naszym forum--------------- --------------------------www.xxxxxx.pl---------------------- Kemp86 dropped [CSXGuard] "clear": (ST Blocked) [CSXGuard] "setinfo _sth "5e987ddb30c4a26d4621f0a53ad2c063";wait;developer 1;wait;": (ST Blocked) [CSXGuard] "writecfg hltv": (ST Blocked) [CSXGuard] "writecfg logos/spray": (ST Blocked) [CSXGuard] "developer 0": (ST Blocked) Kicked :"Jestes zbanowany, szczego Edytowane 23 Lipca 2025 przez Wszystkich Swietych Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 23 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 Nie ma bana na ten nick, a więc pewnie Ip się nałożyło, zresetuj router (odłącz go od prądu na kilkanaście sekund i podłącz) i powinno śmigać. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 23 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 Jeżeli reset routera nie pomoże to napisz do mnie pw na forum bo problem może twkić gdzie indziej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wszystkich Swietych Opublikowano 24 Lipca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2025 Po części działa ale nie do końca, na innym WiFi jest oki ale z tego co chce grac i mam najlepszy zasięg dalej wisi ban, napisałem do Albana. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 28 Lipca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 Jak sytuacja wygląda @ Wszystkich Swietych Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 29 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 Nie otrzymałem odpowiedzi od @ Wszystkich Swietych pw. Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 29 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi