Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Nick: Major_Kuprycz Imię: Przemysław Wiek: 38 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]: 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Major_Kuprycz/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: gram w cs'a od ponad 25 lat zaczynałem w 1990 roku (counter-strikebeta 1.0), Znowu zacząłem dużo grać, gram często z rana jak jestem po służbie a zauważyłem że wtedy najbardziej brakuje administracji, jako żołnierz jestem za przestrzeganiem pewnych zasad, regulaminu! Ogólnie jestem bardzo kontaktowy i zabawny. Na pewno się przydam! Kontakt: steam, discord, messneger, whatsApp Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 5 Sierpnia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 gt - czyli rzadko grasz, nie widzialem zebys zglaszal, ogolnie komunikatywny to na plus, ale jak chcesz admina zrob sobie tydzien chociaz porzadnego gt przed napisaniem podania, nie mowie po 6h dziennie, ale tak zeby bylo widac, ze cos w miare grasz, a nie ze 2 dni tam chwile grales i tyle, poki co na nie Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Jeśli mam być szczery to nie wiem, widziałem Cię raptem parę razy lecz może to wynikać z rozbieżności w godzinach wspólnego grania, decyzję pozostawiam innym adminom a jedynie co mogę dodać to fakt że tak jak @ paczajonovicz napisał, na plus wiek oraz kultura osobista. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 5 Sierpnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Jestem na Nie. Za bardzo Cię nie kojarzę z serwera, aktywność według GT też raczej przeciętna. Może i masz doświadczenie w CS'ie, ale samo to nie wystarczy +Wiek +Mikrofon i chęci są +Czasem grasz wtedy, gdy nie ma adminów – potencjalnie na plus Minusy: Mała rozpoznawalność na serwerze GT nie zachwyca Na razie się wstrzymam – pograj więcej, pokaż się z dobrej strony i wtedy mogę zmienić zdanie. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lewus777 Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Jestem na nie, gt słabe czasem wejdziesz pograsz cały dzień i na tym się kończy co do doświadczenia jest bardzo duże więc popraw gt i będziesz miał ode mnie głos na tak Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Twoja aktywność na serwerze dość słaba. Szukamy adminów, którzy są obecni i grają regularnie. Jestem na tę chwilę na nie. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Mr.Alban, 6 Sierpnia 2025 Pograj regularnie i wróć z podaniem za jakiś czas. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi