Użytkownik Luzik Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick: |L|u|Z|i|K| Imię: Bartosz Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6-6,5 ,miałem strasznie długa przerwę od 1.6 ,ale gdybym posiedział chwilkę z tym to myśle że 7-8 na luzie (byłem kiedyś opiekunem serwera) Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/|L|u|Z|i|K|/54.38.58.82:27015/ (wczesniej nie było linka przez kłopoty techniczne ) Gram u was od miesiąca tylko pod róznymi nickami ale niestety tak sie nie da zrobic zeby sprawdzic każdy ,ale przy tym zostaje na stałe. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ ,często trafiają się na serwerze martwe punkty gdzie nie ma admina nawet kilkukrotnie było pisane na chat boxie czy ktoś by mógł wbić, a tak się składa że ja mam teraz od groma czasu wolnego i siedze praktycznie caly dzień przy kompie ,dlatego bym mógł być w praktycznie każda porę dnia lub nocy. Lubię pomagać ,iż sam gdy wchodzę na serwer i widzę coś nowego to zadaje dużo pytań co wasi admini bardzo dobrze wiedzą. Kontakt: Steam,Dc,ts3,Forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAKK Edytowane 5 Sierpnia 2025 przez L0tnik 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 5 Sierpnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Fajnie że masz chęci i piszesz konkretnie.. widać, że serio Ci zależy. Doświadczenie jakieś masz, byłeś opiekunem, mikro działa, kontaktowy jesteś. Ale teraz tak na czysto: Staż – no niestety, tutaj troszkę słabo. Masz coś koło 770 minut, a to oznacza, że nie wbijasz jeszcze w pełni wymaganych 2 tygodni aktywności, tylko jakieś 500+ minut na obecnym nicku. A sam pisałeś, że grałeś pod różnymi więc z edytuj post i dodaj nicki. Bo nie jesteśmy w stanie zweryfikować, więc patrzę na aktualny nick. GT: https://www.gametracker.com/player/|L|u|Z|i|K|/54.38.58.82:27015/ - To jest twoje GT - to co podałeś jest z innego serwera. Rozpoznawalność - I don't now - kojarzę cię ale jak z zachwoaniem, z kulturą ciężko powiedzieć. Plusik za to, że siedzisz dużo na kompie – jak serio masz tyle czasu, to potencjał jest. To zdecydowanie działa na Twoją korzyść. Podsumowując: Na teraz — neutral, ale z dużym znakiem zapytania. Brakuje stażu i większej obecności na serwerze pod stałym nickiem. Gdyby to było spełnione – myślę, że dostałbyś szansę bez gadania. Zostawiam ostateczną decyzję Opiekunowi, bo jak wspomniałem – są wyjątki, a może się okazać, że to właśnie Ty jesteś tym wyjątkiem 😉 Pzdr. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Jestem na Nie. Nie znam Cię, a właściwie pierwszy raz widzę, brak linku gt, ponadto nie spełniasz wymagań na admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lewus777 Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Jak na razie jestem na nie, pograj na tym nicku daj się ludzią poznać, zgłaszaj na u@ i jak najbardziej będę na tak patrząc na to że chęci masz i jakieś doświadczenie Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 5 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2025 MR.ALBAN, 5 Sierpnia 2025 (edytowane) DaJ się poznać adminom/graczom +gt do poprawy, graj na tym samym nicku i wróć z podaniem za jakiś czas. Edytowane 5 Sierpnia 2025 przez MR.ALBAN Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi