Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ADMIN DD2 #1] - NICK |L|u|Z|i|K|

Luzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: |L|u|Z|i|K|
Imię: Bartosz
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10]: 6-6,5 ,miałem strasznie długa przerwę od 1.6 ,ale gdybym posiedział chwilkę z tym to myśle że 7-8 na luzie (byłem kiedyś opiekunem serwera)
Czas spędzony na serwerze (link do GT):  https://www.gametracker.com/player/|L|u|Z|i|K|/54.38.58.82:27015/ (wczesniej nie było linka przez kłopoty techniczne )    Gram u was od miesiąca tylko pod róznymi nickami ale niestety tak sie nie da zrobic zeby sprawdzic każdy ,ale przy tym zostaje na stałe.
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ ,często trafiają się na serwerze martwe punkty gdzie nie ma admina nawet kilkukrotnie było pisane na chat boxie czy ktoś by mógł wbić, a tak się składa że ja mam teraz od groma czasu wolnego i siedze praktycznie caly dzień przy kompie ,dlatego bym mógł być w praktycznie każda porę dnia lub nocy. Lubię pomagać ,iż sam gdy wchodzę na serwer i widzę coś nowego to zadaje dużo pytań co wasi admini bardzo dobrze  wiedzą.
Kontakt: Steam,Dc,ts3,Forum                                                                                                                                                                                                                                                              Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAKK

Edytowane przez L0tnik
  • xD 1
  • Sponsor
SPONSOR

Fajnie że masz chęci i piszesz konkretnie.. widać, że serio Ci zależy. Doświadczenie jakieś masz, byłeś opiekunem, mikro działa, kontaktowy jesteś. Ale teraz tak na czysto:

Staż – no niestety, tutaj troszkę słabo. Masz coś koło 770 minut, a to oznacza, że nie wbijasz jeszcze w pełni wymaganych 2 tygodni aktywności, tylko jakieś 500+ minut na obecnym nicku. A sam pisałeś, że grałeś pod różnymi więc z edytuj post i dodaj nicki. Bo nie jesteśmy w stanie zweryfikować, więc patrzę na aktualny nick. 

GT: https://www.gametracker.com/player/|L|u|Z|i|K|/54.38.58.82:27015/ - To jest twoje GT - to co podałeś jest z innego serwera.

Rozpoznawalność - I don't now :niewiem:- kojarzę cię ale jak z zachwoaniem, z kulturą ciężko powiedzieć. 

Plusik za to, że siedzisz dużo na kompie – jak serio masz tyle czasu, to potencjał jest. To zdecydowanie działa na Twoją korzyść.

Podsumowując:
Na teraz — neutral, ale z dużym znakiem zapytania. Brakuje stażu i większej obecności na serwerze pod stałym nickiem. Gdyby to było spełnione – myślę, że dostałbyś szansę bez gadania.
Zostawiam ostateczną decyzję Opiekunowi, bo jak wspomniałem – są wyjątki, a może się okazać, że to właśnie Ty jesteś tym wyjątkiem 😉

Pzdr. ;) 

• Super 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Opiekun UBT CS 1.6

Jestem na Nie. Nie znam Cię, a właściwie pierwszy raz widzę, brak linku gt, ponadto nie spełniasz wymagań na admina. 

XDD1.png

• Użytkownik

Jak na razie jestem na nie, pograj na tym nicku daj się ludzią poznać, zgłaszaj na u@ i jak najbardziej będę na tak patrząc na to że chęci masz i jakieś doświadczenie 

• Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.png

MR.ALBAN
MR.ALBAN, (edytowane)

DaJ  się poznać adminom/graczom +gt do poprawy, graj na tym samym nicku i wróć z podaniem za jakiś czas.

Edytowane przez MR.ALBAN
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]