Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Jak ostatnio wiele osób zauważyło mój spadek aktywności na forum i serwerze, powrót do pracy, przeprowadzka itp. Na wstępie chciałabym baaardzo wszystkim podziękować, za to jak ciepło przyjęliście mnie na forum. @AdeK i @Vixo Dziękuje za danie mi szansy, w pilnowaniu serwera mimo mojego krótkiego stażu. Mam nadzieję, że chociaż w 1% się sprawdziłam. @ArcyBM Dzięki ziom ! Za wszystko, co było dobrze i źle. @Wredzia. Do zobaczenia ślicznotko ! <3 @Trivor@Dusia⚝♡ Zróbcie wkońcu jakiś krok bo dostaniecie oboje. @Zmiksowany Czekam na jakieś heveny albo coś Dziękuje mimo wszystko. @dam1 ♿ ? No z Tobą to raczej nie będę się żegnać... Do zobaczenia już niedługo. <3 @śℓєρиą¢ σ∂ śωιαтєł Jesteś wkurwiającym śmieszkiem, ale niech tak zostanie, duży plus :3@Mvk1337 ELO BOCIE XD@Freya Dzięki Aga, że tu się pojawiłaś.. Otworzyłaś mi oczy, bo gdyby nie Ty to niewiem co by było dalej... Powodzenia DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRYCH MIAŁAM OKAZJĘ TU POZNAĆ I ZAMIENIĆ KILKA SŁÓW. Z FLAG JUŻ ZREZYGNOWAŁAM, WIEC NIE PISZĘ OSOBNEGO TEMATU Edytowane 19 Lutego 2019 przez Miyu. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Bye Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Bu~zk3N` Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Papa, powodzonka w życiu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Gwiazdo moja kochana, ale mi się teraz smutno zrobiło! Z kim będę smieszkowac na serwie, że skarga nadchodzi??? Kto będzie mnie zabijał na gali? ;( Mam nadzieję, że raz na jakiś czas pogadamy chociaż chwilkę na steam. Zaglądaj jak będziesz miała wolna chwilkę na serwer! Powodzonka ze wszystkim Trzymaj się :* Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Hej ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 19 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Trzymaj się Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 No nieeeee i o kogo Dusia teraz będzie ciągle zazdrosna Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 19 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Trzyyyymaj się Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Trivor znajdzie sobie inna dupe do wyzalania przez twoje odejscie nuu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Trzymaj sie I Powodzonka w zyciu Hahahah @Trivor mozesz ze Mna caly dzien na ts siedziec, @Dusia⚝♡ i tak bedzie zazdrosna ze z Nia nie gadasz xddd Edytowane 19 Lutego 2019 przez Jasiek Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 5 minut temu, Dusia⚝♡ napisał: Trivor znajdzie sobie inna dupe do wyzalania przez twoje odejscie nuu Ty to głupia jednak jesteś XD 49 minut temu, Trivor napisał: No nieeeee i o kogo Dusia teraz będzie ciągle zazdrosna A no widzisz alr wtedy nawet się nie odzywałam. XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ajć ajć słabiutko mała.. No ale cóż widzimy się niedługo na melanżyku, powodzonka w świecie internetowym. Mam nadzieję, że troszkę nauczyła Ciebie sytuacja jaka miała miejsce i będziesz z dystansem podchodzić do pewnych napaleńców przez kabel. Trzym się bejbi 1 Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 19 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Papa Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Trzymaj się Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 19 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Żegnaj... Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Trzymaj się i powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 3maj się bocieee :<< Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka AlicjAzKrainyKokainy;> Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi