Użytkownik kox2k3 Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Nick : kox2k3 Data i godzina zbanowania : 19-02-2019 (EDIT. 08;08) Link do AMXbans : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=3444 Link do screenów : https://www59.zippyshare.com/v/vbYorWCs/file.html Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskillla.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na StrefaSkilla.p' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:2011237710' [AMXBans] Your IP: '37.248.158.70' [AMXBans] ======================================= Edytowane 19 Lutego 2019 przez kox2k3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MasteredUltraInstinct Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Przepraszam że się wtrącam lecz kox2k3 kogo ty chcesz omamić? u nas dostałeś dużo demek z przeskokiem celownika wszystkie są rozpisane, możesz mieć anty ss ale demka są nagrane i rozpisane proszę administrację o kontakt Odnośnik do komentarza
Użytkownik kox2k3 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jakbym mial cos do ukrycia to bym zmienil nick... Wy na swojej serwerowni rozpisaliscie mi 20 demek i to takie opisy, ze az smiesznie bylo czytac Prosze o sprawdzawnie przez ta serwerownie ss oraz demka jezeli jest potrzeba a @Sprite Tobie naprawde podziekuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik MasteredUltraInstinct Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Sam przyznaj że celownik niejednokrotnie skakał z jednego na drugiego ss zawsze miałeś czyste albo masz anty ss bądź je sam czyścisz sprawdzali to chłopaki ja jeszcze sam zobacze te demka i ssy które wstawiłeś i ocenie je swoim okiem Odnośnik do komentarza
Użytkownik kox2k3 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @sprite to sobie patrz.....czlowieku usraliscie sie ze jestem odpalony i innej wersji nie dopuszczacie..Admin wybral jakies 3 losowe akcje na ktore nawet mi sie patrzec nie chcialo bo nie bede walczyl z kims kto nie dopuszcza innej opcji niz sam wymyslil i od razu ban... a wy wmawiacie sobie ciagle jakies anty ss aima i kij wie co jeszcze... ludzie zatrzymali sie niektorzy na etapie gimnazjum chyba Odnośnik do komentarza
Użytkownik MasteredUltraInstinct Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ja nie mówię że jesteś odpalony ja mówię co się działo z tobą na naszej serwerowni chcę zobaczyć to swoim okiem i ocenić jak jest Odnośnik do komentarza
Użytkownik kox2k3 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Prosze oceniaj..ja juz tam nie bede walczyl bo nie ma sensu..zmienilem serwer i mam nadzieje ze tutaj znajda sie osoby ktore normalnie i racjonalnie wszystko ocenia..bez wciskania sobie w glowe roznych rzeczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik MasteredUltraInstinct Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Możesz już tam nie walczyć ale sam dla siebie w takim razie chcę je ocenić i mieć spokój w tej sprawie Odnośnik do komentarza
Użytkownik kox2k3 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @Zmiksowany U mnie link działa ale trzymaj drugihttps://www59.zippyshare.com/v/4OPOWi4X/file.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi