Użytkownik analnyRycerz Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick z CS:analnyRycerz Admin banujący:PROSTO. MISTRZ Serwer:OnlyDD2 Data zdarzenia:D Dzisiaj 13/08/25 Steamid:STEAM_0:1:59718551' Opis sytuacji:Gram jak człowiek,a tu takie coś.Zwykła pomyłka.Dowód w SS Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): W załączniku. NIE MOGĘ ODNALEŹĆ SS-ów.Proszę o wskazanie ich lokalizacji na dysku u mnie to zaraz je tu dodam.Jest ich 3,4,5 ? Demo-StrefaSkilla-de_dust2.dem Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez analnyRycerz Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Znajdujemy folder cstrike. C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike. Odnośnik do komentarza
Użytkownik analnyRycerz Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Kompletnie nic się nie zgadza.W folderze program files bez x86 nie mam folderu steam.Za to jest w program files86 tutaj z kolei po wejsciu w steam nie ma steapps,a jest steamaps przed wejsciem w steam.Po wejsciu w steamaps faktycznie jest common/half life i potem do csstrike.mam zupelnie inne zapisy.Jest demo z pochylni,amnesi,women power i fenix.Może coś się nadpisało? Odnośnik do komentarza
Użytkownik analnyRycerz Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Dobra w vievdemo odpalilo mi demo z tego bana.Musze jeszcze zlokalizowac plik i dodam.Pierwszylepszy aupload czy macie wybrany? Edytowane 13 Sierpnia 2025 przez analnyRycerz Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Masz poradnik gdzie znaleźć i jak je wrzucić. od teraz 24 h na wrzucenie //Edit Czas minął. Brak ssów = brak UB Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi