Użytkownik zyzio022wwa Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 (edytowane) Spoiler cześć, chcialbym wyjść z prośbą o edycję mapy pod kątem skanowania ścian przez graczy. Górny od B jest najczęściej nie do przejścia, ponieważ drużyna z CT najzwyczajniej napierdziela po ścianach, blokując całkowicie grę Terro. Proszę o sprawdzenie mapy i uzupełnienie luk, by również innym graczom grało się lepiej. pozdrawiam! Jaką masz propozycje?: Screenshot/Nagranie/Przykład Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez zyzio022wwa Krzysiek, 16 Sierpnia 2025 Zły dział, przenoszę. Propozycje związane z konkretnym serwerem dodajesz w jego dziale, Pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Jestem na nie. -Skany są potrzebne, sam jestem osobą skanującą i nie wyobrażam sobie braku skanów. -Skanuje się właśnie po to żeby zatrzymać tt i zadać jak najwięcej obrażeń. -Trzeba potrafić wbić tak by nie dostać skanów. Blokada skanów była by kolejnym strzałem w kolano dla tego serwera, nawet nie wiem czy obecnie istnieje jakikolwiek serwer który blokuje skany graczom. xD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zyzio022wwa Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 No tak, bo przecież stara gwardia nauczona wszystkich ścian zawsze będzie na nie pozdro 3 Odnośnik do komentarza
Avix_Awuper Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 (edytowane) Oczywiście że na nie sciany są po to żeby skanować hahaha pomyśl zanim coś napiszesz ale rozbawiles mnie ta propozycja naprawdę poprawiłeś mi dzień Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez Avix_Awuper Odnośnik do komentarza
Użytkownik xEnemix Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Bez dwóch zdań na NIE To jest właśnie ten urok cs'a 1.6 Nie ma co zmieniać tego naprawdę a żeby obejść te skany od strony TT jest wiele sposobów - propozycja do kosza Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 (edytowane) No Way propozycja do kosza żadne blokowanie ścian jak ci się ciężko biega górnym to leć dolnym na górny bądź też skanuj ściany na B tylko pamiętaj przed górnym 1:15 resp 1:30 Skąd wy te propozycje bierzecie ? @ Mr.Alban Mam kompromis dla kolegi a może by tak ( BAN ZA SKAN ? ) Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez CwaniaczeK Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi