dżoana senyszyn Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2025 (edytowane) 1. Nick: dżoana senyszyn 2. Czas i data zdarzenia: około 21.35 3. Powód bana: trzeba pytać demona 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: eeeeee dlaczego? Edytowane 30 Sierpnia 2025 przez dżoana senyszyn 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Powód masz podany w notatce. Sorki, za wygląd screenów, ale na tel jestem Nie wiem czy trzeba coś wyjaśniać, prowadzisz najpierw jakieś zaczepki w stronę Boa, później prowadzisz monolog licząc, że wejdzie do Ciebie w potyczkę słowną. Twoje zachowanie nie jest wzorowe na chatboxie i często rzucasz różnymi tekstami, kolejna Twoja blokada stąd taka moja decyzja 1 Odnośnik do komentarza
dżoana senyszyn Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Słuchaj strażniku Teksasu, jak ktoś Ci się poskarżył i stąd ta decyzją to w porządku, jeśli jest to bez udziału osób 3, to polecam wyjąć kijek z dupy bo to jest czatbox, który raczej służy do tego aby czasem się pośmiać z głupot. Jeśli masz z tym problem, chociaż uważam że tutaj wpływ ma ranga i chęć się wykazania, oczywiście nie bardzo rozumiem po co, ale już mniejsza z tym. Jeśli tak było to polecam udać się do biegłego lekarza psychiatry, tyle ode mnie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Nikt tutaj nie musi wyjmować przysłowiowego kija z 4 liter, bo chat box służy do kulturalnych rozmów, a nie prowokacji i wyzywania ludzi od "pizd" czy "imbecyli". A jak widać, liczyłeś na to że Boa się uruchomi: Także blokada jak najbardziej słuszna, a dodatkowo ode mnie otrzymujesz +1 za obrażanie użytkownika, bo wszystko jest dobre ale z umiarem, a da się wyrazić swoje zdanie bez ubliżania komuś Pozdrawiam @ Krzysiek 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi