Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 3 Września 2025 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Września 2025 Cześć! W tym miesiącu przygotowałem gazetkę podsumowującą ostatni miesiąc wakacji – sierpień 2025. Zapraszam do czytania i dzielenia się opiniami, jak Wam się podoba. Dziękuję @ Krzysiek za przygotowanie grafik do gazetki! 📚 Użytkownik Miesiąca 📚 Statystyki forum 📚 Stan rekrutacji 📚 Sala chwały statystyk serwera 📚 Ranking wpisów na StrefoBoxie 📚 Aktualna lista serwerów 📚 Awanse/Degradacje/Rezygnacje 📚 Elita Sieci 📚 Top Donatorów 📚 Konkursy 📚 Najaktywniejsi 📚 Przywitania/Pożegnania 📚 Plotki 📚 Humor Użytkownikiem miesiąca został @ HAWAJSKA Gratulację! Tak prezentuje się aktualny stan rekrutacji. Jeśli uważasz, że nadajesz się na którąś funkcję, zapraszamy do składania podań! W tym miesiącu najlepszym graczem okazał się @ iksiu . Gratulacje! 1. @ ST Seba TD 2. @ BOA DUPCZYCIEL 3. @ FunnyPuma 4. @ KOMORNIK123 5. @ dżoana senyszyn Awanse: Brak Degradacje: @ Amator. - admin dd2 @ paczajonovicz - admin dd2 @ CwaniaczeK - admin dd2 Rezygnacje: @ Super Mario - Admin dd2 @ _sss_ - Ubt cs 2 Opiekun CS 2 Only mirage @ Lewus777 - admin dd2 @ Avix_Awuper - Admin dd2 @ Leo Pepsi - Admin [CS 1.6] ZOMBIE+EXP Wyniki: 1. Najlepszy administrator: @ Hana_Montana 2. Najlepszy moderator: @ D3M0N 3. Najlepszy UBTeam: @ JanuszHD 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ Mr.Alban 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: Brak zwycięzcy 7. Najlepszy admin serwera CS 2: Brak zwycięzcy 8. Najlepszy redaktor: @ Hana_Montana 9. Najlepszy grafik: @ Krzysiek 10. Najlepszy typer: @ 01010101 11. Najlepszy gracz CS 1.6: Brak zwycięzcy 12. Najlepszy gracz CS 2: Brak zwycięzcy 13. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ ST Seba TD & @ Mr.Alban 14. Największy leń: @ paczajonovicz 15. Największy śmieszek: @ FunnyPuma 16. Największy spamer: @ BOA DUPCZYCIEL & @ ST Seba TD 17. Najbardziej zaufana osoba: Brak zwycięzcy 18. Najbardziej kreatywna osoba: @ MR.KITTY & @ Dusia 19. Najlepszy partner do gry: Brak zwycięzcy 20. Największy no-life: @ BOA DUPCZYCIEL 21. Największa mądrala na forum: @ BOA DUPCZYCIEL & @ ST Seba TD 22. Koneser trunków: Brak zwycięzcy 23. Największy lizus: Brak zwycięzcy 24. Pomocna dłoń: @ Anox 25. Najbardziej niedoceniony: @ Dusia 26. Najmilszy: @ Dusia 27. Najbardziej poważna/poważny: @ Trivor & @ Anox 28. Największy cwaniak: @ BOA DUPCZYCIEL 29. Największy napinacz na sieci: @ BOA DUPCZYCIEL 30. Największy nerwus: @ paczajonovicz & @ BOA DUPCZYCIEL 31. Największy podrywacz: Brak zwycięzcy 32. Najbardziej pracowity: @ Krzysiek 33. Forumowy osiedlowy monitoring: @ HAWAJSKA 34. Dama strefy: @ Dusia 35. Gentleman strefy: @ Krzysiek 36. Najlepszy serwer na sieci: dd2 1. @ Inkwizytor 2. @ Mr.Alban 3. @ ZjaranyDziadek. 4. @ D3M0N 5. @ Lotencjusz W tym miesiącu na forum przywitali się: @ Kebab. @ call_me_Lukas @ Tłusty dotyk. @ Missiiek @ nie wierze w milosc @ MoonLight Cześć W tym miesiącu plotek jeszcze brak, ale coś tam już ćwierka w krzakach… Podobno za stery wchodzi jeden z @ Junior Admin! Kto to będzie? Niedługo sami się o tym przekonacie! Spotykają się dwie bułki. Jedna mówi: – Słyszałaś, piekarz się zakochał! Druga zdziwiona pyta: – W kim? – W bagietce… mówi, że ma dla niej same długie spojrzenia. 🥖💘 Jasiu mówi do mamy: - kup mi red bulla - nie jesteś za mały? -mamo ale ja chcę - nie - bo się rozpłączę! - okej Mama kopiła Jasiowi red bulla. Jasio nalał do miseczki i mówi: - red bull doda ci skrzydeł. Staruszka przychodzi do lekarza na badania kontrolne. - No i jak się czujecie, babciu? - pyta lekarz. - Znacznie lepiej, ale mam pytanie: czy mogę już zacząć wchodzić po schodach? - Tak babciu. - To chwała Bogu, bo to wchodzenie do mieszkania na trzecim piętrze po rynnie strasznie mnie męczyło. 5 5 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 3 Września 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Września 2025 Jak zawsze dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 4 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Taka gazetka co miesiac mile widziana. Wiadomo na co forumowicze zwracali najczesciej uwage nawet mniej istotne sprawy staja sie nawet wazne Przynajmniej nic mnie nie ominie wszystko ladnie jak na tacy. Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 4 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Piknie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września 2025 Świetna robota! Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi