Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Września 2025 Już po meczu – jak oceniasz grę Polski z Holandią i którego zawodnika wyróżniłbyś za ten występ? 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 6 Września 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Września 2025 Wiśnia dobry debiut fajnie się go oglądało, szczerze jak weszła ekstraklasa jakoś to lepiej wyglądało z mojego punktu widzenia, skorup też w dobrej formie, ogólnie udany mecz moim zdaniem. No i ta bomba Casha TOP 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik torpeda Opublikowano 6 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2025 nie wiem, nie interesuje mnie to na wyróżnienie zasługuje lewandowski bo dalej gra w tej śmiesznej reprezentacji 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 7 Września 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Moim zdaniem jak weszła ekstraklasa to zaczeli grac nieco lepiej no i ta brameczka Casha TOP muszą wygrać z Finlandią żeby myśleć o MŚ jak najbardziej remis mnie zadowolił 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Września 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi