atrapa_chill Opublikowano 14 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 Nick z CS: atrapa.chill Admin banujący: Lekarczyna Serwer: cs 1.6 DD2 Data zdarzenia: 14.9.2025 Steamid: STEAM_0:0:29300985 Opis sytuacji: Już wczoraj dostałem blokadę na 1 godzinę, a dzisiaj aż na 7 dni!? Tylko za to, że korzystam z DUCK? To jest normalna rzecz, stosowana również na światowych eventach i w grach. To nie jest żaden hack ani skrypt. A za to dostaję aż 7 dni blokady? Płacę tutaj za VIP, a jakiś administrator banuje mnie bez jasnego powodu i wyjaśnienia? Jaki to jest sposób podejścia? Do tej pory nie potrafił mi nawet wytłumaczyć, za co dokładnie dostałem karę – pytałem go o to trzy razy. Uważam, że ktoś, kto sam nie wie, co banuje i karze graczy tylko dlatego, że grają lepiej od niego, nie powinien mieć takich uprawnień. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
atrapa_chill Opublikowano 14 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 W dniu 14.09.2025 o 15:21, atrapa_chill napisał(a): Nick z CS: atrapa.chill Admin banujący: Lekarczyna Serwer: cs 1.6 DD2 Data zdarzenia: 14.9.2025 Steamid: STEAM_0:0:29300985 Opis sytuacji: Już wczoraj dostałem blokadę na 1 godzinę, a dzisiaj aż na 7 dni!? Tylko za to, że korzystam z DUCK? To jest normalna rzecz, stosowana również na światowych eventach i w grach. To nie jest żaden hack ani skrypt. A za to dostaję aż 7 dni blokady? Płacę tutaj za VIP, a jakiś administrator banuje mnie bez jasnego powodu i wyjaśnienia? Jaki to jest sposób podejścia? Do tej pory nie potrafił mi nawet wytłumaczyć, za co dokładnie dostałem karę – pytałem go o to trzy razy. Uważam, że ktoś, kto sam nie wie, co banuje i karze graczy tylko dlatego, że grają lepiej od niego, nie powinien mieć takich uprawnień. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): A do tego, sam administrator nie potrafi nawet wyjaśnić, o co konkretnie chodzi. W regulaminie nigdzie nie znalazłem nic podobnego. Dlaczego więc nie wskazał mi miejsca, gdzie rzekomo jest to zapisane, i nie powiedział, żebym przeczytał zasady? Dlaczego to w ogóle nie jest nigdzie jasno określone? A za to dostaję 7 dni blokady!? Czy to jest normalne? Co drugi gracz używa duck w grze i w ten sposób się porusza. W takim razie nie rozumiem, dlaczego serwer w ogóle na to pozwala... a banuje się tylko wybranych z wielu innych. To mi się naprawdę nie podoba. Proszę o jasne stanowisko i wytłumaczenie, jak to możliwe, że dostaję blokadę bez żadnych konkretnych podstaw i mimo wielokrotnych pytań do tej pory nie otrzymałem wyjaśnienia – a kara wynosi aż 7 dni. To absurd. Czy to nie jest nadużycie uprawnień? Czy nie powinieneś najpierw jasno napisać mi, co dokładnie zrobiłem, i to wyjaśnić, zamiast dawać mi blokadę tylko dlatego, że miałeś zły dzien? @ Lekarzyna Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 14 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) dostałeś bana na 1h za gsy, dzisiaj robiłeś to po raz kolejny więc nie poszedłeś po rozum do głowy więc dostałeś na tydzień. Uważasz, że dostałeś bana bo grasz lepiej odemnie? To żaden wyczyn i akurat na to nie zwracam uwagi kolego. Widziałem co robisz i dostałeś za to kare proste. A powiedz mi po co wstawiłeś moj profil ze steama tutaj? xD @ atrapa_chill po pierwsze to grzeczniej bo nie jesteśmy kolegami i nie będziesz tak się odzywał, po drugie masz podane za co dostałeś bana a jak nie wiesz co to są gs`y to wujek google ci pomoże. Poniżej masz podany podpunkt z taryfikatora banow. 6. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe --> Ban od 1h do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Dzieciaku idz sie pruc gdzie indziej, ty mnie nazywasz idiota a kim ty jestes? @ Hana_Montana Proszę o bana dla tego użytkownika. za groźby pod moim adresem na moim profilu należy Ci się perm na serwerze i na forum bo widać jesteś chorym człowiekiem, nie przystosowanym do życia w społeczeństwie. Ale życie jeszcze cię pokara za takie zachowanie. nie pozdrawiam. Edytowane 14 Września 2025 przez Lekarzyna Odnośnik do komentarza
atrapa_chill Opublikowano 14 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 W dniu 14.09.2025 o 15:40, Lekarzyna napisał(a): dostałeś bana na 1h za gsy, dzisiaj robiłeś to po raz kolejny więc nie poszedłeś po rozum do głowy więc dostałeś na tydzień. Jesteś ślepy czy głupi? Nie umiesz czytać? Pytam cię wyraźnie, za co są te kary i gdzie to znajdę w zasadach. Myślisz, że możesz to robić tak po prostu? Albo co? Odnośnik do komentarza
atrapa_chill Opublikowano 14 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 W dniu 14.09.2025 o 15:40, Lekarzyna napisał(a): dostałeś bana na 1h za gsy, dzisiaj robiłeś to po raz kolejny więc nie poszedłeś po rozum do głowy więc dostałeś na tydzień. 7-dniowy BAN za to, że robię coś, o czym nawet nie wiem, co robię źle, bo od początku nie jesteś w stanie wytłumaczyć, co robię nieprawidłowo? Co to są te ‘gs’y’? Nie rozumiem tego i już od wczoraj cię proszę, żebyś mi to wyjaśnił, a zamiast wyjaśnienia dajesz mi BAN. Jesteś normalny? Krzysiek, 14 Września 2025 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
atrapa_chill Opublikowano 14 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 W dniu 14.09.2025 o 15:40, Lekarzyna napisał(a): dostałeś bana na 1h za gsy, dzisiaj robiłeś to po raz kolejny więc nie poszedłeś po rozum do głowy więc dostałeś na tydzień. Uważasz, że dostałeś bana bo grasz lepiej odemnie? To żaden wyczyn i akurat na to nie zwracam uwagi kolego. Widziałem co robisz i dostałeś za to kare proste. A powiedz mi po co wstawiłeś moj profil ze steama tutaj? xD @ atrapa_chill po pierwsze to grzeczniej bo nie jesteśmy kolegami i nie będziesz tak się odzywał, po drugie masz podane za co dostałeś bana a jak nie wiesz co to są gs`y to wujek google ci pomoże. Poniżej masz podany podpunkt z taryfikatora banow. 6. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe --> Ban od 1h do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) nie pozdrawiam. Jesteś strasznym idiotą. 40-letni pajac, który myśli, że skoro dostał prawa w grze, to jest odkrywcą świata. Chryste Panie, ogarnij się, durniu. Bądź normalny – mogłeś mi to jeszcze raz wytłumaczyć, a nie dawać bana, bo sam nic nie umiesz, zasuszona łysa gębo. Jesteśmy ludźmi i mogłeś to napisać od razu, a nie bawić się w wielkiego admina. Gdybym był twoją matką, wstydziłbym się. 40 lat masz, grasz w CS-a i udajesz wielkiego chłopa i admina, Boże… Idź z tą swoją aktówką z profilowego z powrotem do szkoły. Żałosny frajer. Stary typ, który nie ma dzieci ani rodziny, gra w gry i jeszcze wywyższa się nad innymi. Wstrętny pajacu 1 1 Odnośnik do komentarza
atrapa_chill Opublikowano 14 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 W dniu 14.09.2025 o 15:40, Lekarzyna napisał(a): dostałeś bana na 1h za gsy, dzisiaj robiłeś to po raz kolejny więc nie poszedłeś po rozum do głowy więc dostałeś na tydzień. Uważasz, że dostałeś bana bo grasz lepiej odemnie? To żaden wyczyn i akurat na to nie zwracam uwagi kolego. Widziałem co robisz i dostałeś za to kare proste. A powiedz mi po co wstawiłeś moj profil ze steama tutaj? xD @ atrapa_chill po pierwsze to grzeczniej bo nie jesteśmy kolegami i nie będziesz tak się odzywał, po drugie masz podane za co dostałeś bana a jak nie wiesz co to są gs`y to wujek google ci pomoże. Poniżej masz podany podpunkt z taryfikatora banow. 6. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe --> Ban od 1h do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) nie pozdrawiam. Kończę tutaj i mam dość twojego zachowania. Dobrze, że sam publicznie pokazujesz, gdzie mieszkasz i jak się nazywasz – zdjęcie tylko to potwierdza. W dzisiejszych czasach wszystko widać w internecie. Jesteś żałosnym typem, który zamiast normalnie rozmawiać rozdaje bany, bo nie potrafi nic wytłumaczyć. Z takim podejściem i tak nigdzie daleko nie zajdziesz. Myślisz, że jesteś kimś ważnym, a w rzeczywistości jesteś tylko smutnym gościem chowającym się za uprawnieniami w grze. Po prostu wstyd. 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ntha Opublikowano 14 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 W dniu 14.09.2025 o 15:56, atrapa_chill napisał(a): Kończę tutaj i mam dość twojego zachowania. Dobrze, że sam publicznie pokazujesz, gdzie mieszkasz i jak się nazywasz – zdjęcie tylko to potwierdza. W dzisiejszych czasach wszystko widać w internecie. Jesteś żałosnym typem, który zamiast normalnie rozmawiać rozdaje bany, bo nie potrafi nic wytłumaczyć. Z takim podejściem i tak nigdzie daleko nie zajdziesz. Myślisz, że jesteś kimś ważnym, a w rzeczywistości jesteś tylko smutnym gościem chowającym się za uprawnieniami w grze. Po prostu wstyd. Jesteś kretynem wiesz? Grozić jakiemuś człowiekowi za to, że wykonuje poprawnie swoje obowiązki, po pierwszym banie się nie nauczyłeś notorycznie używałeś SGS nawet wczoraj i to co mape, byłeś upomniany przez @ Lekarzyna nie dotarło, więc co dotrze? Ale typowym dziecinnym zachowaniem było pisanie czegoś w stylu "Dobrze, że sam publicznie pokazujesz, gdzie mieszkasz i jak się nazywasz – zdjęcie tylko to potwierdza" nasuwa mi się myśl że kozak w necie pi.... w świecie... Bo takie zastraszania są jedynie słabością, bo się nie ma argumentów za swoje czyny, przemyśl sobie swoje słowa, bo uwierz mi na nikim zapewne to wrażenia nie robi. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Września 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi