Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - acN

nawrocki

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z CS: acN
Admin banujący: h0w!?
Serwer: DD2 cs1.6
Data zdarzenia: 19.9.2026
Steamid: STEAM_0:1:413291775

Opis sytuacji: Właśnie dostałem bana, nie rozumiem tego, a powód to ab/atrapa? Co to ma znaczyć. Ja nie mam żadnego ab, mam steama.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• xD 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Zupełnym przypadkiem wszedłeś na tym samym adresie IP :>

I zupełnie przypadkiem pojawiłeś się na naszym serwerze jako "nowy gracz" pół godziny po tym jak dostałeś bana na drugim koncie xd

edit: „Przecież właśnie zalogowałem się normalnie przez nonsteam i znowu ktoś mnie wyrzucił z serwera tak po prostu?” a tutaj przyznałeś się że znowu wlazłeś na aktywnym tym razem na ns’ie :>

edit 2 ile? Bana permanentnego:>

@ UBT CS 1.6 @ Opiekun UBT CS 1.6 @ Hana_Montana  @ Dusia to chyba będzie multikonto? 

acn.png

atrapa.png

XDD1.png

W dniu 19.09.2025 o 17:28, h0w napisał(a):

Zupełnym przypadkiem wszedłeś na tym samym adresie IP :>

@ UBT CS 1.6 @ Opiekun UBT CS 1.6 @ Hana_Montana  @ Dusia to chyba będzie multikonto? 

acn.png

atrapa.png

Chłopaki, przecież gram tylko dla zabawy. Normalnie łączę się przez VPN, mam jedno konto i nic złego nie robię. Nie wiem, z czego to może wynikać, ale nie jestem głupi, żeby grać na dwóch kontach, naprawdę tego nie rozumiem. Gram normalnie i nic złego nie robię. Używam po prostu aplikacji X-VPN, żeby mieć szybsze połączenie, bo bez tego mam wolniejszy internet. Jeśli dobrze to rozumiem, to ktoś ma taki sam adres IP jak ja i przez to daliście mi BANA?

-----

Szkoda mi tego, chłopaki, chciałem sobie normalnie pograć w weekend, a nie mogę. Bądźcie normalni i dajcie mi możliwość normalnej gry. Co mam teraz zrobić albo jak wam to udowodnić? Przecież macie demo, zobaczcie – gram normalnie, bez żadnych skryptów i głupot. Mam do kogoś zadzwonić albo coś zrobić, żeby móc grać? Zrobię wszystko, grają tam moi znajomi i teraz wyglądam jak idiota, jakbyśmy oszukiwał. @ Hana_Montana @ h0w

17:57

Jeśli dobrze to rozumiem, to problemem jest po prostu mój adres IP? I myślicie, że używam AB jak jakiś inny gracz na serwerze. Przecież musiałbym być idiotą, żeby logować się z tym samym adresem IP, nie? Poza tym, jak już pisałem, normalnie łączę się przez aplikację X-VPN, bo nie jestem w Polsce. Naprawdę wydaje mi się to słabe… I trochę niesprawiedliwe z waszej strony. Że tak po prostu dajecie bana człowiekowi, który tylko sobie gra, a jeszcze specjalnie przez was kupił steama. Przecież grałem na serwerze już wcześniej i ludzie mnie znają, nie rozumiem tego. @ Head Admin@ Hana_Montana @ h0w @ Dusia

18:26

Dobrze, przepraszam, jeśli coś zrobiłem źle. Czemu mi tego nie odblokujecie? Przecież właśnie zalogowałem się normalnie przez nonsteam i znowu ktoś mnie wyrzucił z serwera tak po prostu? To jest normalne… czemu to robicie? Przecież nic nie zrobiłem? Nie rozumiem tego… czemu nikt się do tego nie odniesie, ktoś kto naprawdę może zrozumieć tę sprawę? Dajcie mi unbana, proszę, chcę normalnie grać. O co tu chodzi w ogóle… @ h0w

18:30

To znaczy, że muszę kupić nowego steama i wtedy wszystko będzie już w porządku? A czy jesteście w stanie przenieść moje statystyki na nowe konto? Jeśli kupię nowego steama? Nie chcę stracić swoich wyników… I czy mogę używać tej samej nazwy? @ Hana_Montana  @ h0w

18:35

Wszyscy jesteście aktywni. Dostałem bana za coś, czego nie zrobiłem, a jeszcze nikt ze mną nie rozmawia. Szczerze mówiąc, czuję się trochę oszukany. Nie mogę u was grać, tak po prostu dostaję BANA, a administrator h0w daje mi tutaj emotki wymiotów? To się ze mnie śmiejecie? Nie rozumiem tego… Naprawdę jesteście bardzo nie fair wobec swoich graczy. Człowiek nawet pograć normalnie nie może… takie czasy. @ h0w

18:39 @ Mr.Alban Teraz to już jest dobrze?

18:43 @ h0w

Możesz mi to proszę wytłumaczyć… co mam teraz zrobić, mam coś zapłacić? Ile to będzie kosztować?

Edytowane przez nawrocki
h0w
h0w,

Używaj opcji edytuj, nie komentuj posta pod postem.

• Fuu 1
  • xD 1
W dniu 19.09.2025 o 17:57, nawrocki napisał(a):

Chłopaki, przecież gram tylko dla zabawy. Normalnie łączę się przez VPN, mam jedno konto i nic złego nie robię. Nie wiem, z czego to może wynikać, ale nie jestem głupi, żeby grać na dwóch kontach, naprawdę tego nie rozumiem. Gram normalnie i nic złego nie robię. Używam po prostu aplikacji X-VPN, żeby mieć szybsze połączenie, bo bez tego mam wolniejszy internet. Jeśli dobrze to rozumiem, to ktoś ma taki sam adres IP jak ja i przez to daliście mi BANA?

-----

Szkoda mi tego, chłopaki, chciałem sobie normalnie pograć w weekend, a nie mogę. Bądźcie normalni i dajcie mi możliwość normalnej gry. Co mam teraz zrobić albo jak wam to udowodnić? Przecież macie demo, zobaczcie – gram normalnie, bez żadnych skryptów i głupot. Mam do kogoś zadzwonić albo coś zrobić, żeby móc grać? Zrobię wszystko, grają tam moi znajomi i teraz wyglądam jak idiota, jakbyśmy oszukiwał. @ Hana_Montana @ h0w

Jeśli dobrze to rozumiem, to problemem jest po prostu mój adres IP? I myślicie, że używam AB jak jakiś inny gracz na serwerze. Przecież musiałbym być idiotą, żeby logować się z tym samym adresem IP, nie? Poza tym, jak już pisałem, normalnie łączę się przez aplikację X-VPN, bo nie jestem w Polsce. Naprawdę wydaje mi się to słabe… I trochę niesprawiedliwe z waszej strony. Że tak po prostu dajecie bana człowiekowi, który tylko sobie gra, a jeszcze specjalnie przez was kupił steama. Przecież grałem na serwerze już wcześniej i ludzie mnie znają, nie rozumiem tego. @ Head Admin@ Hana_Montana  @ h0w  @ Dusia

• Opiekun UBT CS 1.6
W dniu 19.09.2025 o 17:57, nawrocki napisał(a):

eśli coś zrobiłem źle. Czemu mi tego nie odblokujecie? Przecież właśnie zalogowałem się normalnie przez nonsteam i znowu ktoś mnie wyrzucił z serwera tak po prostu?

Z uwagi na fakt iż gracz ponownie wszedł na aktywnym tym razem na non steamie i został zbanowany przez admina na cfg temat zamykam.

• Lubię to! 2
  • Fuu 1

XDD1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]