Lotencjusz Opublikowano 21 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 (edytowane) Siema mordki 1. Propozycja: Usunięcie blokady spadochronu na początku rundy ponieważ jest to zbędne - Dodanie blokady na dodatkowy skok na początku rundy (3sec) blokady, zapobiegnie to rozpędzaniem na początku rundy, oraz szybkim dojściem na gale(CT) - i również zapobiegnie rushowaniem przez (CT) 2. Propozycja: Możliwość rzucenia granata na krótszy dystanst pod (PPM) - Myślę że by się to przyjęło, zwłaszcza że takie flash'e się zdecydowanie lepiej rzuca na krótki dystans. 3. Propozycja: Dodać limit leczenia, w sensie - dany gracz może uleczyć Zwykłe50hp-VIP75hp-SVIP100hp. Myślę że limit by się przydał zwłaszcza dla tych co leczą się x razy na rundę, no i powiadomienie jakieś że limit wykorzystany - podczas leczenia. 4. Propozycja: Zabranie dodatkowego killa za HS (SVIP'om), a dodać większy limit leczenia tak jak wyżej^ - jakby wogóle miało być to dodane. Dajcie znać co o tym myślicie????? Edytowane 21 Września 2025 przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Września 2025 420 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 Ale wy zjebane propozycje piszecie Na nie Śpiwór z takimi gównami się jebać nie będzie. Ten dd2 stoi bo jest od dawna bez zmian i każdy wchodzi by pograć z przyjemnością. A wy dajecie propki które sensu nie mają powiedz mi po co mi skoczek jak nie mogę go używać przez pierwsze 3 sek? 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 21 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi