Użytkownik gtk Opublikowano 24 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2025 Nick z CS: gtk' Admin banujący: Spanish Inqusition Serwer: D2 ONLY Data zdarzenia: 24.09.2025 23:20 Steamid:STEAM_0:0:14661237 Opis sytuacji: Ban na tydzzien za smieszkowanie to chyba lekka przesada , nikomu nie ublizylem... Wezcie to skroccie prosze, bede grzeczniejszy i przepraszam. Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2175 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 4 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 24 Września 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 24 Września 2025 Zobacz sobie ile masz banów za kulturę, a raczej jej totalny brak. @ Trivor @ Mr.Alban - każdą nockę, którą gram zachowuje się tak samo, czyli robi taki chlew na serwerze, że głowa mała. Brakuje tylko, żeby jeszcze na robił na środek mapy i pojeździł rowerkiem. 2 4 Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 25 Września 2025 de Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 Mogę potwierdzić to co napisał Old, kończyłem w tamtym tygodniu pracę o 2 i coś tam pograłem przed snem , to Gtk przodował w wyzwiskach przez mikrofon jak robieniu zamieszania. Nawet sam mu napisałem z dwa dni temu w dzień "już nie jesteś taki wygadany jak w nocy kiedy nie ma admina" Może nie za wczoraj należał się tydzień, ale za całokształt jak najbardziej 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 25 Września 2025 URLOP Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 Wczoraj dostałeś ode mnie bana za prowokacje. Wchodzisz na serwer robisz chlew na serwerze do tego lecą ciągle prowokacje z twojej strony. Ogarnij się chłopie. Zwracałam ci ciągle uwagę,ale Ty nic z tego nie robiłeś dalej robiłeś to samo. Ban jak najbardziej słuszny 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 25 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 Z powodu historii twoich banów skracanie go albo odbanowywanie nie ma najmniejszego sensu. Odpocznij, wyciągnij wnioski i przemyśl swoje zachowanie. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 25 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi