Użytkownik patryczek Opublikowano 26 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 1. Twój Nick: hppatryk 2. Nick oskarżonego: how/janusz 3. Czas zdarzenia: 26.09.2025 16 50 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: ogolem czekam 40h na rozpisanie demka, rozumiem ze mozna czekac ponad te 24h kazdy z nas ma jakies tam zycie i cos moze wypasc tak ja kto mial how, no ale nie rozumiem dalczego czekam praktycznei 48h, po co jest to rzekome 24h pozdrawiam nie gniewam sie ogolem. 6. Opis sytuacji: 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 26 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 Regulamin UBTeam 2. Zasady ogólne UBT ma 24h na rozpisanie demka od momentu wstawienia rozpiski przez admina - czas na rozpiskę admina to 24h. W przypadku niewstawienia rozpiski przez admina w określonym przez regulamin czasie, UBT ma prawo odbanować gracza bez oglądania demka. Mamy prawo odbanować, ale nie jest to nasz obowiązek. Przykro mi, że każdy z nas ma prace, szkołe, uniwersytet czy ważniejsze zajęcia i nie zawsze jest możliwość by do tego przysiąść. Werdykt wydam najpóźniej do godziny od teraz (17:00). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Numer Jeden Opublikowano 26 Września 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 @ JanuszHD Sorry że się wbije do skargi, ale sam byłem w ubteamach i też po drugiej stronie, czekałem na demka dniami. Jak admin nie ma czasu to demko stoi na forum i je sobie potem sam rozpisze, bo takie coś nie powinno być akceptowalne, nieważne czy spalone czy nie. Nieraz mnie admin nie lubił i na pv się śmiał, że se poczekam z demkiem a po równo 24h pisał że demko czyste specjalnie po złości i to kilka razy z rzędu. A ty jako opiekun UBT sam łamiesz regulamin i jeszcze świecisz przykładem, dlatego są takie sytuacje że czeka się na czyste demka parę dni bo albo ktoś kogoś nie lubi, albo się zgrywa do beki. Jako obserwator dla mnie to żałosna postawa z takim czymś, tak samo jak admini odpierdalają niektórzy na serwerze to śmiech na sali jest Przyjaciel <3, 26 Września 2025 4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 26 Września 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 Bardzo Cię przepraszam ale nie było to moją złośliwością. Byłem 24h w pracy i ze swojej strony zrobiłem wszystko co mogłem na tamtą chwilę. Myślałem że uda Ci się wcześniej wstawić demko wtedy byłoby rozwiązane od ręki, ze swojej strony obiecuję że sytuacja się nie powtórzy. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik patryczek Opublikowano 26 Września 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 ogolem to ja sie nie gniewam, tylko troszke sfrustrowany bylem, wrzucilbym demko wczesniej gdybym nie wyszedl nagle z serwera z psem, jak sam mnie widziales zrobilem jakiegos ragequita po dedzie i wyszedlem poza dom, mozna to zamykac bez przesady pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 26 Września 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Września 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi