Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 16 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 Nick:HTH-Pigula Imię: Damian Wiek:32 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:NIE Doświadczenie z amx[1-10]: 7-8 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/HTH-Pigula/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Poprostu jestem najlepszy jak z starych czasów jak mialem tutaj admina nie no swirki zaczolem znowu bardzo duzo grac , dziennie po klka h o kazdej(GT mowi samo za sb} porze jestem i widze jaki syf sie dzieje adminów brak akurat kiedy trzeba w sumie norma xd . Kontakt: STEAM_0:1:466948187 Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:TAK 7 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 16 Października 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 Jak najbardziej za.. wie co ma robić.. znany + doświadczenie + ogarnięty. A pomoc zawszę się przyda ^^. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 16 Października 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 na + w kazdym znaczeniu za duzo bym go wychwalal na- jesli on adminem nie jest poprostu robi wszystko jak nalezy , tylko toxi'i go elminuja z funkcji raz za razem, jak wczesniej (kolesiostwo opiekun(juz go nie pamietam) z azjatka) Odnośnik do komentarza
Użytkownik ntha Opublikowano 16 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 (edytowane) Często widziany, często grywalny czy kulture jakąś ma nie wiem, nie słuchałem aż tak dokładnie jego wypowiedzi, ale na pewno gdybyś miał zostać adminem, to powinieneś bardziej przestrzegać panującego regulaminu i mniej campić przed górnym i na respie, bo często Cię tam widywałem poniżej wyznaczonego czasu 1:30 RESP / 1:15 PRZED GÓRNYM, tak to brak zastrzeżeń Jednak kultura zostawia zbyt wiele do życzenia, jestem na NIE Edytowane 17 Października 2025 przez ntha 2 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 17 Października 2025 URLOP Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Na Tak +wiek +/-Kultura +Ogarnięty +GT 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 17 Października 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Mam mieszane odczucia co do Twojej osoby. Liczyłem się z „come back” po tym że wróciłeś na serwer i się zacząłeś znowu udzielać. Pamiętam sytuację jak po degradzie poszedłeś na jakąś inną sieć a po wejściu na dd2 mówiłeś że strefa to „gówno” , no cóż, ludzie zmieniają poglądy więcej co mogę powiedzieć.. +gt (jeśli nie spędzasz czasu na spect, jak to bywało) +wiek +doświadczenie Z mojej strony mogę być na tak, jednak niesmak pozostał 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 17 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 (edytowane) Na tak, ale obowiązkowo z okresem próbnym, który nie będzie dotyczył tylko serwera, a przede wszystkim forum. Nie wiem z czego to wynika, ale na serwerze potrafisz zachowywać się normalnie, a nie tak jak czasami widzimy to na forum. Nie chce mi się rozpisywać, więc napiszę w skrócie; +wiek +godziny +doświadczenie +składka +często Cię widzę i wydajesz się być ogarnięty Edytowane 17 Października 2025 przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 17 Października 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 (edytowane) 1. Jeżeli nie będziesz przesiadywał bezsensownie na specu to jestem na tak. 2. Często grasz. 3. Doświadczenie Edytowane 18 Października 2025 przez ST Seba TD D3M0N, 18 Października 2025 (edytowane) Jak wyżej, proszę edytować post i podać minimum 3 argumenty dlaczego. 24h na poprawę Edytowane 18 Października 2025 przez D3M0N 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 17 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Jestem za okresem próbnym +wiek +mic +gt +steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik rewka Opublikowano 17 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 Jestem na TAK + Godzinki ma (wyjątkowo nie na spekcie) + Znany + Lubiany + Miał admina i się zna choć odrobinę Uguem fajny chłopak 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 18 Października 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 Jestem na tak: +gt +znany +wiek +steam +Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 Okres próbny 3 tyg. Jeżeli w tym czasie będą na Ciebie skargi odnośnie zachowania na serwerze to ostrzeżeń nie będzie. Zgłoś się do mnie pw steam i odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi