Użytkownik Feganii Opublikowano 23 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 (edytowane) Nick: Feganii Imię: Szymon Wiek: 18 SteamID: STEAM_0:0:583438593 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 3 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Feganii/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ, jestem ostatnio stałym bywalcem na serwerze a wchodząc na serwer w randomowych momentach cos się dzieję, Wspólnie możemy dążyć do lepszego ja serwera :). Kontakt: GG,steam,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 23 Października 2025 przez Feganii 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. 2 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 24 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 (edytowane) Mój błąd za krótko na forum jesteś. Na nie +/- Znajomość amx, ponoć był adminem to wie o co chodzi. +/- dlaczego ty - chec pomocy na + lecz nie przekonuje mnie jakos bardzo ten twoj skromny punkt. Edytowane 24 Października 2025 przez Lotencjusz Dusia, 25 Października 2025 A co ma konto na forum do posiadania permisji na serwerze? Większą koniecznością do posiadania admina jest dobre GT na serwerze, nie czasu na forum, admin pełni swoją funkcję na sewrie 1 5 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 24 Października 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 Podanie napisane dość krótko i nieco byle jak, jeśli miałbym się do czegoś przyczepić. Widać jednak, że gracz jest aktywny i zależy mu. Doświadczenie z amx nie jest duże, ale to zawsze da się nadrobić.. w końcu każdy z nas kiedyś zaczynał. Myślę, że z odpowiednim wsparciem mógłby sobie dobrze poradzić na stanowisku admina. Jestem za okresem próbnym. Jeśli dostaniesz szansę, możesz liczyć na moją pomoc. Powodzenia! 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 24 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 mam byc szczery jakos mnie to nie przekonuje.. gram codziennie po kilka h, jakos moze zaledwie 2x go widzialem nwm mijamy sie czy co no nwm.. ale nie znam go wgl tak jak powiedzialem widzialem go max 2x na dd2 wiec ciezko mi sie udzielic. Zostawiam to innym adminom moze cos kojarza itd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lekarzyna Opublikowano 24 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 Jak dla mnie na ten moment na nie graliśmy może ze dwa razy razem słaba znajomość amx podanie napisane na szybko bez ładu i składu GT + steam + pokaż sie admina na say_team @ u zgłaszając graczy i bedzie łatwiej ocenic. 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 25 Października 2025 URLOP Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 (edytowane) -/+ amx +Wiek +GT +Steam Jestem za daniem szansy Edytowane 25 Października 2025 przez H.E.R.O.I.N.A 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 25 Października 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 okres próbny można dać się sprawdzi typcia - amx można się nauczyć + wiek + gt +steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 25 Października 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 Nie widziałem na serwerze a pykam teraz o godzinach gdzie jest duży syf \o/. Amx słabiutki, -/+ Wiek, Aktywny od niecałych 3tyg niby spoko po 3dni dłużej ale czy tak zostanie? Ja na nie Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 25 Października 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 Jestem za okresem próbnym 2 tygodni +Steam +GT +Wiek AMX jest prosty więc dasz radę tak jak każdy zaczynał 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 25 Października 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 Mozna jak najbardziej dac szanse +wiek +gt +steam -/+ amx 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 Okres próbny 3 tyg. Zgłoś się do mnie na steam i odbierz rangę w odpowiednim dziale. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Października 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi