Premium Błaszczyk Opublikowano 28 Listopada 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Nick:Błaszczyk Imię:Artur Wiek:29 SteamID:STEAM_0:1:3426306 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:NIE Doświadczenie z amx[1-10]:8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Mi nie nalicza Gt na tym nicku, a szkoda mi go zmieniać jak tyle godzin na nim jest Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Ponieważ byłem wiele lat tutaj adminem i spełniałem rolę dobrze, będę sprawował się dobrze, i utrzymywał porządek na serwerze. Proszę o danie mi szansy, a na pewno wykorzystam ją w samych superlatywach Kontakt:Steam Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tsak 5 2 5 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 28 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Na tak! + wiek + steam, + spore doświadczenie i ogarnia ten fach + znany i lubiany 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik I Love You Marry Jane Opublikowano 28 Listopada 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Oczywiście że nie, nie raz na serwerze pokazał na co go stać, i nikt nie zaprzeczy, nic nie wniesie nowego, wręcz odwrotnie. Jedyny plus to steam. Ponad to jest tylu adminów, że na spokojnie ogarniają temat jak widzę. 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 28 Listopada 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Jestem na tak. Dajcie chłopu szansę. Może i jest trochę nadpobudliwy ale wcześniej na serwerze nie było problemów. Admina stracił zupełnie z innego powodu z tego co pamiętam. - doświadczenie, - wiek, - Steam, - gt 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 28 Listopada 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 +Doświadczenie +GT +WIEK JESTEM za daniem mu szansy następnej , wiadomo jaki jest nerwowy,ale swoją pracę jako Admin wykonywał dobrze. Opiekun serwera @Mr.Alban jest ogarniętym chłopakiem,więc może ogarnię też @błaszczyka,żeby dobrze sprawował ta funkcje ponownie.. @ TikTok: I Love You Marry Jane to jak piszesz ze jest tylu Adminów, (nie liczę 90% banów za kulturę i respa) to ruchu w odwolaniach nie widać za czity. A po 2 to połowa z nich nie potrafi sprawdzić ip gracza na serwerze Na koniec powiem tak lepiej dać szansę jemu niż znów przyjąć jakiego nowego Admina co będzie dawał bany raz na 3 tygodnie.. 3 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 28 Listopada 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Ja jestem na TAK, powinniśmy dać mu szansę. Błaszczyk miał bana, trochę odpoczął i myślę, że mógłby spróbować, często gra w godzinach nocnych co myślę, że przekładało by się na banowanie tych co niektórych pół mózgów. Artura czasem trochę ponosi ale każdemu należy się szansa 😁 (Nie mówcie, że jest dużo adminów i sobie radzą jak ja wchodzę w nocy to nie ma żadnego) +wiek +GT +znajomość amx 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 28 Listopada 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 28 Listopada 2025 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Jako emerytowany admin, pozwole sobie się wypowiedzieć, grałem i pilnowałem za czasów jak Błaszczyk był w prime dd2 i wgl tego co tu się działo, i jedno jest pewne, ktos coś pewnie może mu zarzucić, ale akurat zawsze robił wszystko dla dobra i interesu sieci i servera. Moim zdaniem Błaszczyk, jest to pozycja obowiązkowa na admina. Pajde na sieć odbył całą, chyba jest w porządku. Jestem zdania co teraz to teraz a co kiedyś to kiedyś, wiec no ja nie widze przeciwskazań, a wręcz odrzucenie podania będzie wielką stratą i odrzuceniem czegoś co może wnieść dużo wartości dodanej. Kończąc swój wywodzik : Staż na sieci ogromny + Wiedza AMX duża + Jest czujny i podejrzliwy. Akcja = Reakcja + Online bardzo ponad przeciętny+ Kazdy go zna + 4 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Jestem na tak +GT + Wiek + Gra w nocy + Amx +/- znany jedni znają go z pozytywnej strony a drudzy z negatywnej xd + kultura . Oczywiście kiedyś różnie z tym bywało ale na ten moment nie ma się czego przyczepić a jako admin myślę że będzie trzymał poziom . ( Nie mieszajmy chat boxu z serwerem ) + Zgłasza na u@ i jak jest potrzeba napiszę na steam że potrzebny admin Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 28 Listopada 2025 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2025 Jestem na tak. + wiek + steam + ogarniety - brzydki 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 29 Listopada 2025 URLOP Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 (edytowane) Jestem na małe Tak Ewentualnie za okresem próbnym 3tyg +Wiek +Aktywny +Amx +Gt Edytowane 29 Listopada 2025 przez H.E.R.O.I.N.A 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 (edytowane) Ja jestem na NIE - Brak kultury osobistej + Aktywność na serwerze I na forum. + Doświadczenie - Zachowanie – Twoje wcześniejsze działania i komentarze nie pasują do roli, jaką powinieneś pełnić - Tolerancja i wsparcie - Robienie z siebie debi*** *** Był adminem długi czas i został zdegradowany. Moim zdaniem to była dobra decyzja bo czasami przeginał. Edytowane 29 Listopada 2025 przez Lotencjusz 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 29 Listopada 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Jestem na Tak +Wiek +amx +gt 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 30 Listopada 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Jestem na Tak: +wiek +Gt +aktywny +amx 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator Gohan12 Opublikowano 30 Listopada 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Jestem na TAK : + Wiek + Gt + Aktywny + Amx 1 1 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 1 Grudnia 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 Podchodzę do tego podania całkowicie obiektywnie i nie będę ukrywał faktów, które wszyscy dobrze znamy. Artur wielokrotnie był degradowany i banowany za brak kultury oraz problemy z kontrolowaniem emocji. Tego nie da się pominąć i nie będę tego zamiatać pod dywan, bo są to realne przewinienia, które mają znaczenie przy ocenie kandydata na administratora, przynajmniej z mojego punktu widzenia. Z drugiej strony trzeba uczciwie powiedzieć to, co również jest prawdą: pełniąc funkcję admina, wykonywał swoje obowiązki rzetelnie, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Zawsze ogarniał technicznie temat amx, znał regulamin, potrafił reagować szybko i skutecznie. Pod względem praktycznym nadaje się na tę rangę. Moja ocena nie wynika z sympatii ani z niechęci.. wyłącznie z tego, co widziałem w przeszłości. Jeżeli Artur faktycznie wyciągnął wnioski ze swoich błędów i zamierza trzymać emocje na wodzy, to jest w stanie ponownie dobrze wykonywać obowiązki administratora. Natomiast jeżeli wróci stary schemat, decyzja o kolejnym odebraniu rangi będzie dla mnie oczywista. Dostrzegam zarówno jego mocne strony, jak i wcześniejsze problemy. Jeżeli ma dostać szansę, to tylko z pełną świadomością, że będzie oceniany surowo, ale sprawiedliwie.. wyłącznie za to, jak faktycznie będzie pełnił swoje obowiązki, a nie za to, jaką ma historię czy relacje z innymi. PS: Pamiętajcie, że każdy z nas ma karty, których się wstydzi, lecz najpierw zaczynamy od oceny własnej persony, a dopiero później patrzymy na innych. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dmb Opublikowano 1 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 na tak + gt, kultura, duża aktywność na serwerze. Przy obecnej sytuacji, że co rundę pasuje kogoś kickować z powodu celów mapy przyda się kolejny admin. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 2 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2025 Jeśli chodzi o Twoje adminowanie i AMX, nie ma się do czego przyczepić, wcześniej robiłeś dobrą robotę. Zachowanie na serwerze również jest w porządku, masz co prawda dwa krótkie bany na koncie, ale poza tym nie było na Ciebie żadnych skarg. Jedynym minusem jest to, że po masowym UB i powrocie na forum nadal łapiesz warny. Wiem, że jako admin działasz głównie na serwerze, a nie na forum, jednak zachowanie tutaj też jest ważne, bo reprezentujesz serwer. Jeżeli naprawdę zależy Ci na powrocie na funkcję, popraw zachowanie na forum i wróć z podaniem za jakiś czas. 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 2 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi