Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ADMIN DD2 #1] - Błaszczyk

Błaszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick:Błaszczyk
Imię:Artur
SteamID:STEAM_0:1:3426306 
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:NIE
Doświadczenie z amx[1-10]:8
Czas spędzony na serwerze (link do GT): Mi nie nalicza Gt na tym nicku, a szkoda mi go zmieniać jak tyle godzin na nim jest :)
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:TAK
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Ponieważ byłem wiele lat tutaj adminem i spełniałem rolę dobrze, będę sprawował się dobrze, i utrzymywał porządek na serwerze. Proszę o danie mi szansy, a na pewno wykorzystam ją w samych superlatywach:sh1zo1:
Kontakt:Steam
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tsak

• Lubię to! 5
  • Super 2
  • Ha ha 5
  • WTF 1
  • xD 3
  • Użytkownik

Na tak!
+ wiek
+ steam,
+ spore doświadczenie i ogarnia ten fach
+ znany i lubiany 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • xD 1
  • Użytkownik

Oczywiście że nie, nie raz na serwerze pokazał na co go stać, i nikt nie zaprzeczy, nic nie wniesie nowego, wręcz odwrotnie.

Jedyny plus to steam. 

Ponad to jest tylu adminów, że na spokojnie ogarniają temat jak widzę.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 4
  • xD 1
  • Spamer Strefoboxa

Jestem na tak. Dajcie chłopu szansę. Może i jest trochę nadpobudliwy ale wcześniej na serwerze nie było problemów. Admina stracił zupełnie z innego powodu z tego co pamiętam.

- doświadczenie,

- wiek,

- Steam,

- gt

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • xD 1
  • Donator
DONATOR

+Doświadczenie 

+GT

+WIEK 

JESTEM za daniem  mu szansy następnej  , wiadomo  jaki  jest nerwowy,ale swoją  pracę jako  Admin  wykonywał dobrze.

Opiekun serwera @Mr.Alban jest ogarniętym chłopakiem,więc  może  ogarnię też @błaszczyka,żeby dobrze sprawował ta funkcje ponownie..

@ TikTok: I Love You Marry Jane to jak piszesz ze jest  tylu Adminów, (nie liczę 90% banów  za kulturę i respa) to ruchu  w odwolaniach nie widać  za czity. A po 2 to połowa  z nich nie potrafi  sprawdzić ip gracza na serwerze :kekw:

Na koniec powiem tak lepiej  dać szansę jemu niż  znów przyjąć jakiego nowego Admina co będzie  dawał bany raz na 3 tygodnie..

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2

ww.png

• Premium
Premium

Ja jestem na TAK, powinniśmy dać mu szansę.

Błaszczyk miał bana, trochę odpoczął i myślę, że mógłby spróbować, często gra w godzinach nocnych co myślę, że przekładało by się na banowanie tych co niektórych pół mózgów.

Artura czasem trochę ponosi ale każdemu należy się szansa 😁

(Nie mówcie, że jest dużo adminów i sobie radzą jak ja wchodzę w nocy to nie ma żadnego) 

+wiek

+GT

+znajomość amx

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • WTF 1

undefined-Imgur.png.3447e566f90de8ea88260696c6b6fa72.png

• Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - Błaszczyk
  • 21cm109dmg

Jako emerytowany admin, pozwole sobie się wypowiedzieć, grałem i pilnowałem za czasów jak Błaszczyk był w prime dd2 i wgl tego co tu się działo, i jedno jest pewne, ktos coś pewnie może mu zarzucić, ale akurat zawsze robił wszystko dla dobra i interesu sieci i servera. Moim zdaniem Błaszczyk, jest to pozycja obowiązkowa na admina. Pajde na sieć odbył całą, chyba jest w porządku. Jestem zdania co teraz to teraz a co kiedyś to kiedyś, wiec no ja nie widze przeciwskazań, a wręcz odrzucenie podania będzie wielką stratą i odrzuceniem czegoś co może wnieść dużo wartości dodanej. Kończąc swój wywodzik : 

Staż na sieci ogromny + 

Wiedza AMX duża + 

Jest czujny i podejrzliwy. Akcja = Reakcja + 

Online bardzo ponad przeciętny+ 

Kazdy go zna + 

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1

Jestem na tak 

+GT 

+ Wiek

+ Gra w nocy 

+ Amx

+/- znany jedni znają go z pozytywnej strony a drudzy z negatywnej xd 

+ kultura . Oczywiście kiedyś różnie z tym bywało ale na ten moment nie ma się czego przyczepić a jako admin myślę że będzie trzymał poziom . ( Nie mieszajmy chat boxu z serwerem :) )

+ Zgłasza na u@ i jak jest potrzeba napiszę na steam że potrzebny admin 

• UBT CS 1.6

Jestem na tak.

+ wiek

+ steam

+ ogarniety

- brzydki :kekw:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

giphy.gif
9FBD33E2-9A72-4B81-8BC8-DA55D12EB35C.thumb.png.cd2571045379f4550c343c628c718df5.png

• URLOP

Jestem na małe Tak

Ewentualnie za okresem próbnym 3tyg

+Wiek

+Aktywny 

+Amx

+Gt

Edytowane przez H.E.R.O.I.N.A
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 3

file_00000000677071f48e2a77231f2bfa57.png

Ja jestem na NIE

- Brak kultury osobistej 

+ Aktywność na serwerze I na forum.

+ Doświadczenie

- Zachowanie – Twoje wcześniejsze działania i komentarze nie pasują do roli, jaką powinieneś pełnić

- Tolerancja i wsparcie 

- Robienie z siebie  debi*** ***

Był adminem długi czas i został zdegradowany. Moim zdaniem to była dobra decyzja bo czasami przeginał.  

Edytowane przez Lotencjusz
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • Moderator
Moderator

Jestem na Tak:

+wiek

+Gt

+aktywny 

+amx

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Donator
DONATOR

Jestem na TAK :

+ Wiek

+ Gt

+ Aktywny 

+ Amx

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • zbój z gór

Podchodzę do tego podania całkowicie obiektywnie i nie będę ukrywał faktów, które wszyscy dobrze znamy. Artur wielokrotnie był degradowany i banowany za brak kultury oraz problemy z kontrolowaniem emocji. Tego nie da się pominąć i nie będę tego zamiatać pod dywan, bo są to realne przewinienia, które mają znaczenie przy ocenie kandydata na administratora, przynajmniej z mojego punktu widzenia. Z drugiej strony trzeba uczciwie powiedzieć to, co również jest prawdą: pełniąc funkcję admina, wykonywał swoje obowiązki rzetelnie, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Zawsze ogarniał technicznie temat amx, znał regulamin, potrafił reagować szybko i skutecznie. Pod względem praktycznym nadaje się na tę rangę. Moja ocena nie wynika z sympatii ani z niechęci.. wyłącznie z tego, co widziałem w przeszłości. Jeżeli Artur faktycznie wyciągnął wnioski ze swoich błędów i zamierza trzymać emocje na wodzy, to jest w stanie ponownie dobrze wykonywać obowiązki administratora. Natomiast jeżeli wróci stary schemat, decyzja o kolejnym odebraniu rangi będzie dla mnie oczywista. Dostrzegam zarówno jego mocne strony, jak i wcześniejsze problemy. Jeżeli ma dostać szansę, to tylko z pełną świadomością, że będzie oceniany surowo, ale sprawiedliwie.. wyłącznie za to, jak faktycznie będzie pełnił swoje obowiązki, a nie za to, jaką ma historię czy relacje z innymi. 
PS: Pamiętajcie, że każdy z nas ma karty, których się wstydzi, lecz najpierw zaczynamy od oceny własnej persony, a dopiero później patrzymy na innych.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

na tak

+ gt, kultura, duża aktywność na serwerze. Przy obecnej sytuacji, że co rundę pasuje kogoś kickować z powodu celów mapy przyda się kolejny admin.

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Jeśli chodzi o Twoje adminowanie i AMX, nie ma się do czego przyczepić, wcześniej robiłeś dobrą robotę. Zachowanie na serwerze również jest w porządku, masz co prawda dwa krótkie bany na koncie, ale poza tym nie było na Ciebie żadnych skarg.

Jedynym minusem jest to, że po masowym UB i powrocie na forum nadal łapiesz warny. Wiem, że jako admin działasz głównie na serwerze, a nie na forum, jednak zachowanie tutaj też jest ważne, bo reprezentujesz serwer.

Jeżeli naprawdę zależy Ci na powrocie na funkcję, popraw zachowanie na forum i wróć z podaniem za jakiś czas.

• Lubię to! 5
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie odrzucone.gif

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]