Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - old

dmb

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: jason;
2. Nick oskarżonego: old
3. Czas zdarzenia: 16.12 mniej więcej 1:45
4. IP/SID oskarżonego: -
5. Powód skargi: Brak reakcji na obrażanie graczy oraz zabawa swoimi uprawnieniami.
6. Opis sytuacji: Podczas dzisiejszej gry administracja nie reagowała na obraze gracza oraz nadużywała swoich uprawnień.
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): wszystko będzie w konsoli.

edit: dodam, że wyzwiska były zgłaszane na u@ :)

Nie wiem kto slapował graczy, kto przenosił graczy. Wiem, że byliście wtedy na pewno w dwójkę na serwerze. Można sprawdzić logi, bo w logach będą nawet moje wiadomości gdzie pisze czemu nadużywacie swoich uprawnień.

Co do przeniesienia wątpię by było wskazane gdyż po przeniesieniu było 16/14 to raczej nie jest balans. A już kończąc tym co napisał o mnie gracz rob; gdzie napisałem o tym na u@ i kilka razy na chat. Nikt z was nie zareagował, a wiem, że na pewno old był w grze, nie na spect. Nie wiem jak z Tobą. Także moją skargę można rozumieć jako nie atak personalny na old'a, a bardziej na administrację która była wtedy na serwerze. Przy przeniesieniu ani slapach nie widać który admin to robi, na tym zakończę dyskusję.

Edytowane przez sleep interlude
--
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • xD 1

Byłam wtedy na serwerze , co do wyzwisk kompletnie nic takiego nie widziałam, chodź szukałam w consoli o co dokładnie chodzi nic nie znalazłam. Co do "nadużywania uprawnienie" masz na myśli uderzenia gracza , również w tym przypadku jest błąd, bo to nie OLD Cię uderzał więc ta skarga jest bezpodstawna wobec tego admina. :-)

• Admin CS 1.6 ONLY DD2

jesli chodzi o uzywanie funkcji admina to naduzylem walnelem moze z kilka osob(wczoraj)(przez ponad 12h)  slapami 2-3s przed rozpoczeciem rundy>(akurat sam byl wiec nie utrudnialem rozgrywki) jesli chodzi o twoje zgloszenie mozliwe ze ja i old i jak pisze teraz Anka wtedy nie bylismy obecni w grze, bo jak wiesz nie samym csem czlowiek zyje

Dusia
Dusia,

byliście w trzech adminów na spec „bo jak wiesz nie samym csem czlowiek zyje” wiec nie widzieliście żadnej obrazy gracza, ale już ze specta ktoś się bawił uderzeniami i to każdy z wymienionych adm jakoś widzial?  I czemu trzech adminów jednocześnie na raz w tym samym momencie siedziało na spect? Xd tym bardziej, ze jak by się wyszło z serwera o takiej godzinie na „zw” to nie byłoby problemu z powrotem wbić 

• WTF 2
  • zbój z gór

Dzień dobry,
Obejrzałem demo z tej sytuacji. Jedyną wypowiedzią, jaką zauważyłem na czacie, była wiadomość gracza o nicku „rob”, skierowana w twoją stronę, napisana w języku angielskim. Na co dzień posługuję się językiem polskim, dlatego mogłem jej nie wychwycić od razu. Nawet w przypadku zauważenia tej wiadomości uznałbym ją co najwyżej za podstawę do upomnienia słownego, a nie do nadania bana. Odnosząc się do sytuacji z przeniesieniem gracza na specta to tym czasie testowałem jedną z zakupionych przeze mnie usług świątecznych (modele śnieżek do granatu), która nie działała prawidłowo. Poprosiłem gracza o pomoc w sprawdzeniu tego i przeniosłem go na speca na krótką chwilę wyłącznie w tym celu. Sam przez cały czas pozostawałem w grze i nie przebywałem na spectator. Pisałem w tej sprawie prywatną wiadomość do @ Trivor  w nocy i może on to potwierdzić. Swoje obowiązki administratorskie staram się wykonywać rzetelnie i zgodnie z regulaminem, bez nadużywania uprawnień.

• Junior Admin
Junior Admin

Przejrze demo/logi i dam znać.

Edit//

"rob; : retard jason" - Tylko i wyłącznie to znalazłem jako "obrazę" w Twoją stronę. 

Co do przerzucania to zostało wyjaśnione i sprawdzone. 

Skarga dotyczy @ old więc myślę, że jego temat został wyjaśniony. 

@ PROSTO. MISTRZ A my mamy do pogadania!! 

• Lubię to! 1
  • MR.ALBAN zablokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]