Użytkownik dmb Opublikowano 16 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 (edytowane) 1. Twój Nick: jason; 2. Nick oskarżonego: old 3. Czas zdarzenia: 16.12 mniej więcej 1:45 4. IP/SID oskarżonego: - 5. Powód skargi: Brak reakcji na obrażanie graczy oraz zabawa swoimi uprawnieniami. 6. Opis sytuacji: Podczas dzisiejszej gry administracja nie reagowała na obraze gracza oraz nadużywała swoich uprawnień. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): wszystko będzie w konsoli. edit: dodam, że wyzwiska były zgłaszane na u@ Nie wiem kto slapował graczy, kto przenosił graczy. Wiem, że byliście wtedy na pewno w dwójkę na serwerze. Można sprawdzić logi, bo w logach będą nawet moje wiadomości gdzie pisze czemu nadużywacie swoich uprawnień. Co do przeniesienia wątpię by było wskazane gdyż po przeniesieniu było 16/14 to raczej nie jest balans. A już kończąc tym co napisał o mnie gracz rob; gdzie napisałem o tym na u@ i kilka razy na chat. Nikt z was nie zareagował, a wiem, że na pewno old był w grze, nie na spect. Nie wiem jak z Tobą. Także moją skargę można rozumieć jako nie atak personalny na old'a, a bardziej na administrację która była wtedy na serwerze. Przy przeniesieniu ani slapach nie widać który admin to robi, na tym zakończę dyskusję. Edytowane 16 Grudnia 2025 przez sleep interlude -- 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 Byłam wtedy na serwerze , co do wyzwisk kompletnie nic takiego nie widziałam, chodź szukałam w consoli o co dokładnie chodzi nic nie znalazłam. Co do "nadużywania uprawnienie" masz na myśli uderzenia gracza , również w tym przypadku jest błąd, bo to nie OLD Cię uderzał więc ta skarga jest bezpodstawna wobec tego admina. :-) Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 16 Grudnia 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 jesli chodzi o uzywanie funkcji admina to naduzylem walnelem moze z kilka osob(wczoraj)(przez ponad 12h) slapami 2-3s przed rozpoczeciem rundy>(akurat sam byl wiec nie utrudnialem rozgrywki) jesli chodzi o twoje zgloszenie mozliwe ze ja i old i jak pisze teraz Anka wtedy nie bylismy obecni w grze, bo jak wiesz nie samym csem czlowiek zyje Dusia, 16 Grudnia 2025 byliście w trzech adminów na spec „bo jak wiesz nie samym csem czlowiek zyje” wiec nie widzieliście żadnej obrazy gracza, ale już ze specta ktoś się bawił uderzeniami i to każdy z wymienionych adm jakoś widzial? I czemu trzech adminów jednocześnie na raz w tym samym momencie siedziało na spect? Xd tym bardziej, ze jak by się wyszło z serwera o takiej godzinie na „zw” to nie byłoby problemu z powrotem wbić 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 16 Grudnia 2025 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 Dzień dobry, Obejrzałem demo z tej sytuacji. Jedyną wypowiedzią, jaką zauważyłem na czacie, była wiadomość gracza o nicku „rob”, skierowana w twoją stronę, napisana w języku angielskim. Na co dzień posługuję się językiem polskim, dlatego mogłem jej nie wychwycić od razu. Nawet w przypadku zauważenia tej wiadomości uznałbym ją co najwyżej za podstawę do upomnienia słownego, a nie do nadania bana. Odnosząc się do sytuacji z przeniesieniem gracza na specta to tym czasie testowałem jedną z zakupionych przeze mnie usług świątecznych (modele śnieżek do granatu), która nie działała prawidłowo. Poprosiłem gracza o pomoc w sprawdzeniu tego i przeniosłem go na speca na krótką chwilę wyłącznie w tym celu. Sam przez cały czas pozostawałem w grze i nie przebywałem na spectator. Pisałem w tej sprawie prywatną wiadomość do @ Trivor w nocy i może on to potwierdzić. Swoje obowiązki administratorskie staram się wykonywać rzetelnie i zgodnie z regulaminem, bez nadużywania uprawnień. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 Przejrze demo/logi i dam znać. Edit// "rob; : retard jason" - Tylko i wyłącznie to znalazłem jako "obrazę" w Twoją stronę. Co do przerzucania to zostało wyjaśnione i sprawdzone. Skarga dotyczy @ old więc myślę, że jego temat został wyjaśniony. @ PROSTO. MISTRZ A my mamy do pogadania!! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi