Użytkownik dmbski Opublikowano 16 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 (edytowane) 1. Twój Nick: jason; 2. Nick oskarżonego: PROSTO.MISTRZ 3. Czas zdarzenia: 16.12 mniej więcej 3:00 4. IP/SID oskarżonego: - 5. Powód skargi: Nabijanie godzin siedząc non stop na SPECT. 6. Opis sytuacji: Co wejdę na serwer to kolega siedzi na SPECT, a regulamin mówi jasno 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://prnt.sc/7uwzc7uUxDGA edit: Śmiem stwierdzić, że tłumaczenie dotyczące urlopu jest całkiem zabawne. Nie wypełniasz swoich obowiązków podczas gry na serwerze z racji urlopu? Co do godzin to niestety nie wiem wszystkiego ale co wejdę na serwer i jesteś Ty, to albo chwilę pograsz i znikasz na spect, niezależne od godziny która jest. Albo już siedzisz na spect. Wiele graczy to zauważyło np. davsoon który wczoraj napisał wprost, wszedł na serwer, napisał na chat z/w i poszedł na spect. Coś tu z twoimi tłumaczeniami jest nietak kolego. Edytowane 16 Grudnia 2025 przez sleep interlude -- 2 1 5 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 Patrząc na forum @ PROSTO. MISTRZ jest zaznaczona ikonka "samolot" co oznacza że ma urlop i również jest to napisane, nie ma po co nabijać godzin, gra bardzo długo i wiem że po prostu odchodzi od komputera :-) Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 16 Grudnia 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 gram już bardzo długo i przechodze na specta gdy musze cos zrobic lub zjesc . co pisze zazwyczaj (zw) innym obecnym admina albo na czacie :> , nie nabijalem nigdy minut(chyba ze po nocce nikogo na serwerze nie bylo (5-7) a gralem np cala noc(np10h w tabelce) to co chwile sprawdzalem czy ktos przyszedl :< ;DD pozatym jakbys zauwazyl moze mam "urlop" Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 @ PROSTO. MISTRZ Ma urlop i jest zwolniony z podliczenia. Serwer również nie był w pełni zapełniony, więc nie blokował slota. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 16 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi