Fawe Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Nick: SilnyyGustaw Imię: Oliwier Wiek: 20 SteamID: STEAM_0:1:408315275 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: z 5 se dam Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/SilnyyGustaw/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Juz troche czasu u was spedzilem mysle ze gracze tez juz mnie zdazyli poznac. Wrocilem do tej gry po dluzszej przerwie gram odkad pamietam w ta gre i cos nie cos umiem w te pistolety wiec razem z tym idzie to ze potrafie rozroznic "czystego" gracza od cheatera. Jestem często aktywny głównie w dzien ale w nocy też się zdarzy. Nie ma co tu za wiele sie rozpisywać czekajmy na wolę graczy. Kontakt: Forum/steam/fb Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dmbski Opublikowano 19 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Duża aktywność oraz chęć pomocy graczom, od ostatniego podania również zachowanie poszło bardzo w górę. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 19 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 Na chwilę obecną jestem na nie. Gt masz spoko, jak grałem z Tobą to odczuwałem od Ciebie taki trochę chaos, (zamieszanie) pograj chwilę i pokaż się z dobrej strony. 2 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BABKA KIEPSKA Opublikowano 19 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 (edytowane) + Aktywność + gt + wiek + Dobre zachowanie Myśle ze warto dac mu szanse wiec jestem na Tak Edytowane 19 Grudnia 2025 przez BABKA KIEPSKA 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 19 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Proszę o wypowiedź. Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 20 Grudnia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 +wiek +gt -/+ amx do poprawy Na okres próbny weź i się sprawdzi Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 herka Opublikowano 20 Grudnia 2025 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 +Aktywny +GT +/- amx +Kultura Ja jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 20 Grudnia 2025 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 Jestem na Tak: +Gt +kultura +wiek +/-amx 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 + gt + kultura +/- wiek na pewno nie - jeśli chodzi o amx tego cię nauczymy - "Nie ma co tu za wiele sie rozpisywać czekajmy na wolę graczy" myślę że admini też mają sporo do powiedzenia okres próbny ok Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 20 Grudnia 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 Jestem za okresem próbnym. Widać zmianę na plus w niektórych aspektach, jednak uważam, że okres próbny będzie najlepszym rozwiązaniem, aby sprawdzić twoje zaangażowanie, podejście do obowiązków administratora oraz zachowania w trudniejszych sytuacjach. Pozwoli ocenić, czy utrzymasz tę poprawę i czy nadajesz się. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 GT+ Wiek +/- Z kulturą jakoś się poprawiło więc tak +/- Amx do nauczenia jest na pewno Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 22 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji muszę z Tobą wyjaśnić jedną kwestię. Zapraszam PW Steam. Edit// Przyjmuję na okres próbny (3tyg). Odbierz rangę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 22 Grudnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi