Użytkownik Aaa123 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) Nick z CS: Aaa Admin banujący: h00w Serwer: ODD2 Data zdarzenia: 21.12 Steamid: STEAM_0 : 1 : 54321967 Opis sytuacji: Podczas próby wejścia na serwer otrzymałam informację o banie, z tego co widzę w amxbans chwilę wcześniej została zbanowana osoba o podobnym nicku, co sugeruje, że ban mógł zostać nałożony omyłkowo. Nie posiadam żadnych ssów. Proszę o ponowne sprawdzenie bana oraz jego zdjęcie, jeśli faktycznie doszło do pomyłki. Powód bana: ab Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 21 Grudnia 2025 przez Aaa123 dopisek 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Wszedłeś najpierw na ns, dostałeś bana po czym wszedłeś na steam. Adres ip był ten sam, ale zanim zdążyłem nałożyć bana uciekłeś z serwera dlatego też dodałem przez bansa. Jeśli uważasz/uważałeś że pierwszy ban (ns) został niesłusznie nałożony należało wejść na forum tak jak zrobiłeś to teraz i napisać odwołanie, a nie korzystać z tego że posiadasz jeszcze STEAM. @ JanuszHD edit: Jeśli chłop zarzeka się że on to nie on XD proszę o sprawdzenie logów z serwera z godzin nałożenia obu banów. Był przeze mnie sprawdzany adres IP gracza poprzez komendy amx_ip oraz amx_last w momencie gdy wyszedł z serwera, adresy pokryją się z tymi w bansie. pardon, kobieta* 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Aaa123 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 (edytowane) W dniu 21.12.2025 o 13:45, h0w napisał(a): Wszedłeś najpierw na ns, dostałeś bana po czym wszedłeś na steam. Adres ip był ten sam, ale zanim zdążyłem nałożyć bana uciekłeś z serwera dlatego też dodałem przez bansa. Jeśli uważasz/uważałeś że pierwszy ban (ns) został niesłusznie nałożony należało wejść na forum tak jak zrobiłeś to teraz i napisać odwołanie, a nie korzystać z tego że posiadasz jeszcze STEAM. @ JanuszHD Ale o czym Ty do mnie piszesz? Nie grałam na żadnym nsie, więc nie wiem skąd Ty IP miałeś to samo. Grałam chwilę u Was normalnie na steamie potem na innym serwerze nadal na steam a jak chciałąm wbić jeszcze raz to ban. Nałożyłeś bana przes bansa bo nick podobny? edit: tak dostałam bana a tutaj przyszłam zrobić z siebie debila XD Edytowane 21 Grudnia 2025 przez Aaa123 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 21 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 @ Mr.Alban @ Trivor proszę o wyciągnięcie logów z serwera. Bez tego mamy klasyczne słowo przeciwko słowu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Aaa123 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Od niedzieli miały zostać sprawdzone logi w celu wyjaśnienia sytuacji, jednak do tej pory nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej ani decyzji. Rozumiem, że był okres świąteczny, jednak przedłużające się ignorowanie oczywistej pomyłki i pozostawianie aktywnej, niesłusznej kary podważa sens procedur odwoławczych. Jeżeli nikt nie ma możliwości ani chęci zająć się tą sprawą, proszę o zdjęcie bana ponieważ został on nałożony bezpodstawnie. Liczę na rozpatrzenie sprawy w rozsądnym terminie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 29 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Dowodów na ten moment nie mamy i nie wiem czy logi zostaną wyjęte, więc na razie leci UB. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 29 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi