Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Aaa

Aaa123

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Aaa
Admin banujący: h00w
Serwer: ODD2
Data zdarzenia: 21.12
Steamid: STEAM_0 : 1 : 54321967 
Opis sytuacji: Podczas próby wejścia na serwer otrzymałam informację o banie, z tego co widzę w amxbans chwilę wcześniej została zbanowana osoba o podobnym nicku, co sugeruje, że ban mógł zostać nałożony omyłkowo. Nie posiadam żadnych ssów. Proszę o ponowne sprawdzenie bana oraz jego zdjęcie, jeśli faktycznie doszło do pomyłki.  Powód bana: ab 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

Edytowane przez Aaa123
dopisek
  • Wow! 1
  • Opiekun UBT CS 1.6

Wszedłeś najpierw na ns, dostałeś bana po czym wszedłeś na steam. Adres ip był ten sam, ale zanim zdążyłem nałożyć bana uciekłeś z serwera dlatego też dodałem przez bansa. Jeśli uważasz/uważałeś że pierwszy ban (ns) został niesłusznie nałożony należało wejść na forum tak jak zrobiłeś to teraz i napisać odwołanie, a nie korzystać z tego że posiadasz jeszcze STEAM.   @ JanuszHD

edit: Jeśli chłop zarzeka się że on to nie on XD proszę o sprawdzenie logów z serwera z godzin nałożenia obu banów. Był przeze mnie sprawdzany adres IP gracza poprzez komendy amx_ip oraz amx_last w momencie gdy wyszedł z serwera, adresy pokryją się z tymi w bansie.:) 

pardon, kobieta*

• Lubię to! 3
  • WTF 1
  • xD 1

XDD1.png

• Użytkownik
W dniu 21.12.2025 o 13:45, h0w napisał(a):

Wszedłeś najpierw na ns, dostałeś bana po czym wszedłeś na steam. Adres ip był ten sam, ale zanim zdążyłem nałożyć bana uciekłeś z serwera dlatego też dodałem przez bansa. Jeśli uważasz/uważałeś że pierwszy ban (ns) został niesłusznie nałożony należało wejść na forum tak jak zrobiłeś to teraz i napisać odwołanie, a nie korzystać z tego że posiadasz jeszcze STEAM.   @ JanuszHD

Ale o czym Ty do mnie piszesz? Nie grałam na żadnym nsie, więc nie wiem skąd Ty IP miałeś to samo. Grałam chwilę u Was normalnie na steamie potem na innym serwerze nadal na steam a jak chciałąm wbić jeszcze raz to ban. Nałożyłeś bana przes bansa bo nick podobny? 

edit: tak dostałam bana a tutaj przyszłam zrobić z siebie debila XD

Edytowane przez Aaa123
  • xD 1
  • Użytkownik

Od niedzieli miały zostać sprawdzone logi w celu wyjaśnienia sytuacji, jednak do tej pory nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej ani decyzji. Rozumiem, że był okres świąteczny, jednak przedłużające się ignorowanie oczywistej pomyłki i pozostawianie aktywnej, niesłusznej kary podważa sens procedur odwoławczych. Jeżeli nikt nie ma możliwości ani chęci zająć się tą sprawą, proszę o zdjęcie bana ponieważ został on nałożony bezpodstawnie. Liczę na rozpatrzenie sprawy w rozsądnym terminie. 

• Trzymaj się 2
  • Użytkownik

Dowodów na ten moment nie mamy i nie wiem czy logi zostaną wyjęte, więc na razie leci UB.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]