VIP MnX Opublikowano 22 Grudnia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Ilość różnic do odnalezienia: 6! Wszystkie informacje oraz zasady znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Poradnik jak dodawać screeny z różnicą: [WIN10/11] [- KLIKNIJ -] Zapraszam do zabawy i życzę wam powodzenia! [ Nie sugerujcie się delikatnymi zmianami przy linii rozdzielającej obrazki, gdyż może to wynikać z źle ułożonych obrazków przez zemnie, jeśli nie jesteś pewien, napisz do mnie na PW to wyprowadzę cię z błędu w razie czego, a ty nie stracisz szansy ] [ Proszę opisywać lokalizacje konkretnie! Jeśli nie będę wstanie zlokalizować różnicy po twoim opisie, odpowiedzi nie będą uznawane! ] Przykład: Na obrazku mamy 4 krzesła, różnice dotyczą dwóch z nich, a ty podasz różnice w taki sposób "krzesło", w takim momencie twoja odpowiedź nie jest uznawana. MnX, 22 Grudnia 2025 (edytowane) Obrazki mogą się powtórzyć ponieważ nie śledziłem wcześniej tej serii, zaraz zrobię research i posprawdzam jakie mogę dodać a jakie nie Od tej zabawy będzie aktualizowany magazyn farbek - sklep graficzny! Zapraszam do zabawy! Edytowane 22 Grudnia 2025 przez MnX Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 22 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 1. Brak ludzika nad 5 skarpetą 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Grudnia 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 2. Brak przedostatniej choinki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 22 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 piąta skarpeta (zielona) ma na jednym obrazku białe, na drugim żółte wzorki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 22 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Między 4. a 5. skarpetą brakuje zalegającego na sznurku śniegu Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 22 Grudnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 Pierwsza skarpeta różnica w ilości ścieżek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 22 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 @ BRINA no, różnica w wielkości ŚĆIEŻEK, to pewnie Mariana aż razi po oczach na imprezie Ostatnia różnica: spinacz przy pierwszej skarpecie jest w różnych pozycjach 2 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 22 Grudnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 @ Uriasz lol, miało być Śnieżek ale nie mogę edytować 🥲🤣 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 27 Grudnia 2025 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 @ Uriasz - 4 Farbki @ Paweł Szmit - 1 Farbka @ BRINA - 1 Farbka Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 27 Grudnia 2025 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi