Użytkownik Najka Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Imię: Adrian Wiek: 19[26-07-1999r] Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chce pomóc w rozwoju serwera bo ostatnio słabo się on trzyma, trzeba zrobić jakieś odświerzenia jak i zrobić kilka poprawek. Ludzie z serwera także do mnie pisali żebym złożył podanie i pomógł jakoś utrzymać ten serwer. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem wielokrotnie opiekunem jak i samym Właścicielem, więc wiem z czym się to je Znajomość amxx i panelu (0-10): No nie oszukując tu każdego jak i samego siebie to takie 8-9 z bardziej na 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście jeżeli taka potrzeba jest to tak wiadomo serwer nie jest na wode. Coś o sobie: Mam na imię Adrian i mam 19 lat, interesuje się sportem, muzyką jak i Counter-Strike'm w wolnych chwilach spedzam także czas z rodziną (Dziewczyna i synem). 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Tak, + Wiek + Amx + Składka 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 22 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na tak +AMX +Składka +Chęci +Doświadczenie 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 22 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na Tak. + Wiek. + Amx. + Składka. + Doświadczenie. + Chęci. + Ładnie napisane podanie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spadinio202133331 Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na TAK! +Wiek +AMX +Składka +Doświadczenie +Chęci +Podanie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na Tak +Chęci +Amx +składka +wiek +brak opiekuna! 2 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik {MaNiAk}{Cs}{ZoNaTy}{^_^} Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na TAK +Podanie +Składka +Wiek +Doświadczenie +AMX +Brak Opiekuna Przyda nam się opiekun servera 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Przyjmuje, zglos sie do mnie i napisz co potrafisz zrobic np. w ftp, czy potrafisz edytowac pluginy itd. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi