Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ODWOŁANIE WARN] - mów mi Papa Roberto

mów mi Papa Roberto

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: mów mi Papa Roberto
2. Kto nadał warna: D3MON
3. Czas: 9 coś
4. Powód: Obrażanie XD
5. Dowody/SS: 

image.png.37b02f074be568cb509d7d7f4ea084b2.png

W regulaminie nie ma podpunktu jakoby wiadomość prywatna była wyciągana na światło dzienne (publiczne) podlegała pod taryfikator warnów. Jeżeli natomiast jest inaczej to PODKREŚLAM z wielką dumą przyjmuję tego warna. Lecz nie rozumiem, dlaczego kiedy sam byłem obrażany to inni użytkownicy nie dostali tego warna, tutaj posiadam ss ale wyślę je w wiadomości prywatnej. Gdyż moderator na inne zachowania przymyka oko, a dokładniej zachowania koleguf, którzy nie oszczędzają w wulgaryzmach. Uważam, że wiadomość prywatna, to rzecz, sytuacja w której mogę bezpośrednio przekazać, co myślę o danej sytuacji lub osobie. 

@ D3M0N ale gdzie tutaj Ty widzisz edycję? Ja nie jestem Tobą, by na pewne rzeczy oko przymykać albo je zatajać. No właśnie, nie wiesz, co mogło się wydarzyć 10 dni temu, ale byłeś jako pierwszy do dania mi w takim dniu blokady, więc oszczędź sobie jakiej kolwiek gadki i twojego pitu pitu. To jest odwołanie od warna, a nie skarga. 

image.thumb.png.4ffde10c5de86bebc27e35cfa8b2264c.png

A z innej beczki,  naucz się odróżniać groźby od ostrzeżeń, bo sam rzecz jasna mógłbym twoje słowa nazwać groźbą. Ja tylko wyciągam fakty. I owszem chciałbym widzieć czy dałeś również im warny albo ostrzeżenia, bo dwójka z nich w szczególności nie zachowała kultury, wyzywając i rzucając wulgaryzmami, a na dodatek posiadając uprawnienia. KAŻDY KIJ MA DWA KOŃCE.

Edytowane przez mów mi Papa Roberto
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • xD 1
  • Zasłużony

Myślę, że krótko i na temat wystarczy.
Pierwsze. Nie widzisz tego co, kto i ile dostaje, jeśli chodzi o blokady/warny, nie bez powodu - do szczęścia to nie jest Tobie potrzebne.
Drugie. Zgadza się, w taryfikatorze nie ma żadnej wzmianki o wiadomościach na pw. Stąd przed nadaniem Tobie warna zapytałem czy po wiadomościach na priv mogę dać warna - od samego administratora dostałem odpowiedź pozytywną.
Trzecie. Nie pamiętam co się działo 10 dni temu, kiedy przyszedłeś tu pierwszy raz od jakiegoś czasu i też zaczynaliście robić kocioł na chacie, bo też z blokadą skończyłeś. Wczoraj była sprawa klarowna - w miarę spokój, nagle przychodzisz i zaczynasz prowokować dwie osoby na raz. Zaczynasz do mnie pisać wiadomości prywatne, grożąc mi, że napiszesz skargę, że skończę tutaj swoje moderowanie i wyzywać mnie od plebsów i idiotów.

Za minutkę w edycji dam screena (wyrwany z kontekstu, całość dla wglądu mogę dać niebieskim/czerwonym) ;)

image.png.2c04b7c629d3865e75d12a24f4c4429b.png

image.png.f6ab7db74f92eca1a42799e36e582eaa.png

image.png.9091b621e603c4dfe9f71f7945b5477c.png

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony

odwolanie odrzucone.gif

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]