Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 29 Grudnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 (edytowane) 1. Nick: mów mi Papa Roberto 2. Kto nadał warna: D3MON 3. Czas: 9 coś 4. Powód: Obrażanie XD 5. Dowody/SS: W regulaminie nie ma podpunktu jakoby wiadomość prywatna była wyciągana na światło dzienne (publiczne) podlegała pod taryfikator warnów. Jeżeli natomiast jest inaczej to PODKREŚLAM z wielką dumą przyjmuję tego warna. Lecz nie rozumiem, dlaczego kiedy sam byłem obrażany to inni użytkownicy nie dostali tego warna, tutaj posiadam ss ale wyślę je w wiadomości prywatnej. Gdyż moderator na inne zachowania przymyka oko, a dokładniej zachowania koleguf, którzy nie oszczędzają w wulgaryzmach. Uważam, że wiadomość prywatna, to rzecz, sytuacja w której mogę bezpośrednio przekazać, co myślę o danej sytuacji lub osobie. @ D3M0N ale gdzie tutaj Ty widzisz edycję? Ja nie jestem Tobą, by na pewne rzeczy oko przymykać albo je zatajać. No właśnie, nie wiesz, co mogło się wydarzyć 10 dni temu, ale byłeś jako pierwszy do dania mi w takim dniu blokady, więc oszczędź sobie jakiej kolwiek gadki i twojego pitu pitu. To jest odwołanie od warna, a nie skarga. A z innej beczki, naucz się odróżniać groźby od ostrzeżeń, bo sam rzecz jasna mógłbym twoje słowa nazwać groźbą. Ja tylko wyciągam fakty. I owszem chciałbym widzieć czy dałeś również im warny albo ostrzeżenia, bo dwójka z nich w szczególności nie zachowała kultury, wyzywając i rzucając wulgaryzmami, a na dodatek posiadając uprawnienia. KAŻDY KIJ MA DWA KOŃCE. Edytowane 29 Grudnia 2025 przez mów mi Papa Roberto 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 29 Grudnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Myślę, że krótko i na temat wystarczy. Pierwsze. Nie widzisz tego co, kto i ile dostaje, jeśli chodzi o blokady/warny, nie bez powodu - do szczęścia to nie jest Tobie potrzebne. Drugie. Zgadza się, w taryfikatorze nie ma żadnej wzmianki o wiadomościach na pw. Stąd przed nadaniem Tobie warna zapytałem czy po wiadomościach na priv mogę dać warna - od samego administratora dostałem odpowiedź pozytywną. Trzecie. Nie pamiętam co się działo 10 dni temu, kiedy przyszedłeś tu pierwszy raz od jakiegoś czasu i też zaczynaliście robić kocioł na chacie, bo też z blokadą skończyłeś. Wczoraj była sprawa klarowna - w miarę spokój, nagle przychodzisz i zaczynasz prowokować dwie osoby na raz. Zaczynasz do mnie pisać wiadomości prywatne, grożąc mi, że napiszesz skargę, że skończę tutaj swoje moderowanie i wyzywać mnie od plebsów i idiotów. Za minutkę w edycji dam screena (wyrwany z kontekstu, całość dla wglądu mogę dać niebieskim/czerwonym) 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi