Użytkownik Bicepsik1337 Opublikowano 1 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Opis błędu: Siemanko. Po wejsciu na serwer, po chwili dostaje bana na 30 min. Pare tygodni wczesniej wchodzilem bez problemu na serwer i gralem az do przedwczoraj . po zrobieniu kilku dniu przerwy probuje wejsc na serwer i automatycznie mnie banuje na 30 min. bo wykrywa niby cheaty. Dodam, ze nie podmienialem zadnych plikow czy cokolwiek. Robilem reinstalke, ale niestety nie pomoglo. Zrobilem tez sprawdzenie spojnosci plikow, ale tez nie pomoglo Czy jestescie w stanie mi pomoc ? Miejsce występowania: Only DD2 Screen/nagranie: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3775 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 2 Stycznia DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Musisz mieć jakiś niewłaściwy plik przez który cie banuje.. Polecam skasować calego c.s z kompa i zainstalować na nowo razem z configiem. TAK JAKBYŚ INSTALOWAŁ NOWEGO C.S NA NOWYM KOMPUTERZE.. A Po 2 nie kłam bo na innej sieci też dostałeś bana od serwera na 30 minut za nie dozwolone pliki ... 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 2 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Tak jak napisał wyżej Komornik, reinstall csa i powinno być ok. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 2 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi