Zasłużony D3M0N Opublikowano 4 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia *WZÓR* Nick: Imię: Wiek: SteamID: Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Doświadczenie z amx[1-10]: Czas spędzony na serwerze (link do GT): Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Kontakt: ---> SKALA AMX <- BRAK WYMAGAŃ W SZYBKIEJ REKRUTACJI 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzik Opublikowano 10 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Nick: |L|u|Z|i|K| Imię: Bartosz Wiek: 18 SteamID:STEAM_0:1:458965775 9 08:00 12 0 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 5-6 Czas spędzony na serwerze (link do GT):GameTracker.com :"https://www.gametracker.com/player/|L|u|Z|i|K|/193.33.177.175:27015/" Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Na serwerze brakuje adminów a Ja miałem admina na kilkunastu serwerach także wiem z czym to się je. Kontakt: Steam, Forum Edytowane 10 Stycznia przez Luzik Trivor, 10 Stycznia Przyjmuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Major_Kuprycz Opublikowano 14 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Nick: Major_Kuprycz Imię: Przemysław Wiek: 38 SteamID 76561198023008020 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 5-6 Czas spędzony na serwerze (link do GT):GameTracker.com :https://www.gametracker.com/player/Major_Kuprycz/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Na serwerze brakuje adminów, chętnie pomogę! Gram dużo i jestem aktywny na steam. Kontakt: Steam, Forum, messenger Trivor, 14 Stycznia Przyjmuje, napisz pw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Huzar Opublikowano 16 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Nick: Huzar Imię: Adrian Wiek: 28 lat SteamID: STEAM_0:0:96066128 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Myślę, że przyda się kolejna para rąk do pomocy, lubię atmosferę na tym serwerze i chcę cały czas pomagać rozwijać serwer oraz pomagać graczom. Kontakt: Steam, forum Trivor, 16 Stycznia Przyjmuje, flagi dodane. Po rangę zgłoś się w dziale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH Misza Opublikowano 17 Stycznia Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nick: Misza Imię: Michał Wiek: 34 SteamID: STEAM_0:0:150875933 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6-7 Kwestia przypomnienia Czas spędzony na serwerze (link do GT): dopiero zaczynam przygodę na FFA Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: W sumie to zachęciliście mnie tą szybką rekrutacją, a że wracam pograć w cs`a to z chęcią pomogę wam w ogarnięciu serwera... Kontakt: Steam, discord MR.ALBAN, 23 Stycznia Podanie przyjęte, odbierz rangę w odpowiednim dziale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik xmazzix_x Opublikowano 20 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Nick: xmazzix_x Imię:Piotr Wiek:14 SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198745529745/ nowe konto ukradli mi stare Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:nie Doświadczenie z amx[1-10]:4 Czas spędzony na serwerze (link do GT): zaczynam ok 1h Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: mily pozytywny ogar pomocny Kontakt: dc: nighmerka Cytuj Odnośnik do komentarza
Fawe Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Nick: SilnyyGustaw Imię: Oliwier Wiek: 20 SteamID: STEAM_0:1:408315275 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak, Na DD2 sieciowym Doświadczenie z amx[1-10]: 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/SilnyyGustaw/193.33.177.175:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gracze z tej sieci dość dobrze mnie znają. Jestem osobą aktywną i w miarę doświadczoną. Jestem aktualnie caly czas dostępny przez najbliższe 2 miesiące na i serwerowi przydadzą się Admini Kontakt: Steam, Forum, Discord, Messenger MR.ALBAN, 23 Stycznia Przyjęte, odbierz rangę w odpowiednim dziale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik empty piW puFF Opublikowano 28 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Nick:empty Imię:Jakub Wiek:38 SteamID:empty Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:nie Doświadczenie z amx[1-10]:3 Czas spędzony na serwerze (link do GT):sporo Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:bo jestem graczem od wersji 1.0 Kontakt:*** sms bo nieodbieram nieznznych nr MR.ALBAN, 28 Stycznia Odrzucone. Brak steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 31 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Nick: FeriX. Imię: Jakub. Wiek: Rocznikowo 24 lata SteamID: STEAM_0:0:163676864 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Dopiero zacznę przygodę z waszym serwerem, chciałbym wam pomóc przy rozkręceniu serwera. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: 4 lata jestem z wami, doświadczenie zdobyte tutaj na randze UBT pozwoli mi pilnować serwera Kontakt:STEAM/DC/FB/TS3. MR.ALBAN, 31 Stycznia (edytowane) Przyjęte, odbierz rangę w odpowiednim dziale. Edytowane 31 Stycznia przez MR.ALBAN 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 DEATHMATCH RokiG Opublikowano 1 Lutego Admin CS 1.6 DEATHMATCH Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Witam serdecznie ! Nick: Wham! Imię: Hubert Wiek: 28 SteamID: STEAM_0:1:150433062 2 01:38 6 0 Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/RokiG/193.33.177.175:27015/ Na serwerze grałem dzisiaj kilka godzin, serwer tak przypadł mi do gustu że chciałbym złożyć rekrutację na admina ze względu na moje doświadczenie. Wniosę na serwer świeży powiew. Przyda wam się ktoś taki jak Ja ! Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadałem swoje sieci serwerów przez kilka lat, tworzyłem serwery od tworzenia całej szaty graficznej forum po tworzenie skryptów na serwerach cs. Na pewno będziecie zadowoleni z mojej pracy Kontakt: STEAM / DC / FB / TS3. Edytowane 3 Lutego przez Wham MR.ALBAN, 2 Lutego Wstaw poprawnie steamid MR.ALBAN, 3 Lutego Przyjęte, odbierz rangę w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 8 Lutego Piekielny Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Nick: DiaBeL Imię:Marek Wiek:33 SteamID:STEAM_0:1:793534788 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:8 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/DiaBeL/193.33.177.175:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Parę lat jestem z wami, jestem osoba w miarę aktywna jak i doświadczana przyda się kolejna para rąk do pomocy. Kontakt:STEAM MR.ALBAN, 8 Lutego Wstaw poprawnie steamid MR.ALBAN, 8 Lutego Przyjęte, odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie steam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik so angry Opublikowano 8 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Nick: so angry Imię: Dani Wiek: 25 SteamID: STEAM_0:1:116423932 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6-7 Kwestia przypomnienia podstawy znam Czas spędzony na serwerze (link do GT): Dopiero zaczynam przygodę na FFA i całkiem nieźle się wkręciłem https://www.gametracker.com/player/so angry/193.33.177.175:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: W sumie to zachęciliście mnie tą szybką rekrutacją, a w że po długiej przerwie wracam pomogę ogarnąć serwer, żeby panował spokój i harmonia Kontakt: Steam, discord Edytowane 8 Lutego przez so angry MR.ALBAN, 8 Lutego Przyjęte, odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krecikwmiescie Opublikowano 23 Lutego Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Nick: Krecik w mieście Imię: Krzysztof Wiek: 31 SteamID: Kret69 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 0 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Krecik w miescie/193.33.177.175:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak jest Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Dużo gram i nienawidzę cziterów. Chciałbym móc ich kickować, co by dalej czerpać turbo fun z gry :~D Kontakt: Steam, Discord (nick: SP1GAL) MR.ALBAN, 24 Lutego Odrzucone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi